32 takımın katıldığı turnuva gençler arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağladı. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Çalışan Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı. 32 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçı Şehit Nihat Gün Stadyumu’nda gerçekleşti. Rakiplerini eleyerek final maçında karşı karşıya gelen Yarar Asansör ile Tiki Taka takımları şampiyon olmak için mücadele etti.

‘TİKİ TAKA KAZANDI’

Evden çıkabilmeyi hayal ederken şimdi dünya şampiyonluğunu hedefliyor Evden çıkabilmeyi hayal ederken şimdi dünya şampiyonluğunu hedefliyor

Maçın sonunda ise kazanan Tiki Taka takımı oldu. Kazananlara kupaları Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural tarafından takdim edildi. Türkiye’de ilk defa Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kurulan Çalışan Gençlik Meclisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verildi. Turnuvaya katılan gençler ise güzel bir rekabette bulunduklarını ve aralarındaki bağların güçlendiğini belirterek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ettiler. Öte yandan turnuvanın yeniden düzenlenmesi ve geleneksel hale getirilmesi bekleniyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim