Mücadele saat 14.30'da Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Deniz Kükrek yönetecek

Son haftalardaki çıkışını devam ettirmek isteyen temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde 9 puanla 5.sırada yer alan Hacettepespor'u ağırlayacak. Yaş ortalaması ve maddi anlamda rakibiyle hemen hemen aynı pozisyonda olan temsilcimiz, eşit  ve denge olarak aynı görünen iki takımın karşılaşmasından galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. 

 ANADOLU SELÇUKSPOR İLK PEŞİNDE

Son haftalarda oynanan iyi futbolun yanı sıra topladığı puanlarla da çıkışta olan Konya  Anadolu Selçukspor, henüz ligde yenilgisi olmayan Hacettepespor'u mağlup ederek, rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Geçen haftaki karşılaşmadan  1 puan elde eden temsilcimiz gol yollarındaki sıkıntısını halletmek için hafta içi antrenmanda özel çalışmalar gerçekleştirdi. Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, final paslarında ve son vuruşlarda sıkıntılar yaşayan temsilcimizin oyuncularını sık sık uyararak, ne yapmaları gerektiğini anlattı.

GOL KISIRLIĞI DEVAM EDİYOR

 Geçen sezonun ilk haftalarında gol yollarında sıkıntı çeken temsilcimiz, ilerleyen haftalarda Halil İbrahim Sönmez ile gol yollarındaki sorunları halledip, gayet başarılı olmuştu. Bu sezonun  oynanan ilk 5 maçında  4 gol atabilen Anadolu Selçukspor, geçen sezonun ilk haftalarında çektiği gol sıkıntısını bu sezonun ilk haftalarında da çekiyor. Hücum hattında bu sezon  Okan Derici,Celal Hanalp, Ali Dere, Okan Derici ve Seddar Karaman gibi yetenekli  oyuncuları bulunduran temsilcimiz, şu ana kadar 4 gol atarak kısır bir süreç yaşadı. ' Yavru Kartal'ın ' ilerleyen zamanlarda gol yollarındaki sıkıntısını atlatması gerekiyor.

YENİLGİSİZ HACETTEPE

Sezonun ilk 5 haftasında henüz yenilgiyle tanışmayan Hacettepe, bugün ki maçtan da puan alarak namağlup serisini uzatmanın planlarını yapıyor. Şu ana kadar ligde 2 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan başkent temsilcisi İstanbulspor,Menemen Belediyespor,Ümraniyespor ve Bugsaşspor ile ligde mağlubiyeti bulunmayan 5 takımdan biri olarak görünüyor. Gol yollarında tıpkı temsilcimiz gibi çok fazla üretken olamayan Hacettepe, ilk 5 haftada rakip takım ağlarına 7 gol atıp, kalesinde ise 4 gol gördü. Öte yandan başkent ekibi oynadığı son iki karşılaşmadan da beraberlik elde etti. Son galibiyetini ise 3.haftada sahasında Kırklarelispor'u 2-1 yenerek elde etti. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim