Son haftalarda aldığı mağlubiyetler ile alt sıralara demir atan 1922 Konyaspor’da işler bir türlü yolunda gitmiyor. Kazanabileceği maçları basit hatalarla kaybeden ve moral düşüklüğü yaşayan 1922 Konyaspor, Teknik Direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Son iki maçını kaybeden yavru kartal, Belediye Derincespor’a 2-0, Nevşehir Belediyespor’a ise kendi sahasında 1-0 mağlup olmuştu. Antrenmanlarını sürdüren 1922 Konyaspor bu hafta ise kendi sahasında Edirnespor’u konuk edecek.

‘EDİRNE LİGİN GÜÇSÜZ EKİPLERİNDEN’

1922 Konyaspor, ligin altına demir atan Edirnespor’u mağlup ederek moral almak ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Edirne cephesi de 1922 Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 17. sırada yer alan Edirne temsilcisi 14 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. Henüz beraberliği olmayan Edirnespor ise rakiplerine 14 haftada 11 kere mağlup oldu. Rakip kalelere 10 gol atan Edirnespor, kalesinde ise 22 gol yiyerek ligin çok gol yiyen takımı oldu.

‘HEDEF GALİBİYET SERİSİ YAPMAK’

1922 Konyaspor ise Edirnespor maçını kendisine çıkış olarak görüyor. Teknik patron Çağdaş Çankaya yönetiminde özellikle taktik çalışmalar üzerinde duran yeşil beyazlılar, bu maçla birlikte galibiyet serisi oluşturmanın hesaplarını yapıyor. 1922 Konyaspor’da çalışmalar sürerken, takımda eksik yada sakat oyuncu şuan bulunmuyor. Mücadele ise Pazar günü saat 14:00’da başlayacak.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim