Yavru Kartal 1922 Konyaspor, sezonun 9.hafta maçında Kırklarelispor’u deplasmanda 3-0’lık net bir skor ile mağlup etti. Camiada bu galibiyetin sevinci yaşanırken, gözler iç sahada oynanacak olan İnegölspor maçına döndü. Yeşil beyazlılar, iç sahada oynayacağı maçı kazanarak seri yakalamak ve alt sıralar ile bağlantısını tamamen koparmak istiyor. Öte yandan Kırklarelispor maçının ardından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ramazan Özbek, galibiyeti Pazar günü vefat eden Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkerim Selek’e armağan ettiklerini ifade etti.

KONYASPOR İSMİ İÇİN SAHAYA ÇIKTIK

Kırklarelispor’u 3-0 yenerek moral depolayan temsilcimiz 1922 Konyaspor’da Kulüp Başkanı Ramazan Özbek kısa bir açıklama yaparak Konyaspor isminin hakkını vermek için mücadele ettiklerini ifade etti. Özbek açıklamasında, “Taşıdığımız formanın ve Konyaspor isminin hakkını vermek için sahaya çıktık. Galibiyetimizi bugün vefat haberini aldığımız değerli Konyaspor yönetim kurulu üyemiz Abdülkerim Selek abimize armağan ediyoruz. Abimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

MANİSA’NIN LİDERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’un da mücadele ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 9.hafta maçları tamamlandı. Ligde yenilgisi olmayan Manisa Futbol Kulübü, bu haftayı da galibiyet ile kapatarak liderliğini sürdürdü. Ligde haftanın sonuçları şu şekilde; Zonguldak Kömürspor - Şanlıurfaspor: 2-0, Yeni Çorumspor - Tarsus İdmanyurdu: 0-0, İnegölspor - Yılport Samsunspor: 0-1, Kırklarelispor - 1922 Konyaspor: 0-3, Amed Sportif Faaliyetler - Gümüşhanespor: 1-1, Afjet Afyonspor - Başkent Akademi Futbol Kulübü: 2-0, Hacettepe Spor – Hekimoğlu Trabzon: 1-0, Sancaktepe FK – Sarıyer: 1-0, Manisa Futbol Kulübü – Pendikspor: 4-2.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim