TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Ligin 4.haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar rakibine ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. 4 hafta sonunda galibiyet alamayan Yavru Karta 2 beraberlik 2 de mağlubiyet aldı.

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da kan kabı sürüyor. Yeni sezonda Beyaz Grup’ta başlayan temsilcimiz 4.hafta maçını da kazanamadı. İstanbul’da Pendik ile karşılaşan 1922 Konyaspor, sahadan 2-0’lık sonuçla mağlup ayrıldı. Ligde genç bir kadro ile mücadele eden Yavru Kartal söz konusu 4 haftada 1 kez gol sevinci yaşarken kalesinde 4 gol gördü. Lige Tarsus İdman Yurdu ve Isparta 32 Spor beraberlikleri ile başlayan Yeşil-Beyazlılar, geçen hafta sahasında Akhisarspor’a mağlup olmuştu. Bu hafta ise Pendikspor’a mağlup olan Karatay Termal 1922 Konyaspor’da taraftarlar alınan sonuçlara tepki gösterdi.

BEKLENEN GALİBİYET BU HAFTADA OLMADI

Yeni sezonda ilk 10’u hedefleyen Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 4.haftasında oynadığı maçı da kazanamayarak kötü gidişatını sürdürdü. İyi oyuna rağmen bir türlü sonuca gidemeyen Yeşil-Beyazlı ekip yine gol atamadı. Pendikspor’a 2-0 kaybeden Yavru Kartal, 4 haftada sadece 1 gol attı. Hücumsal anlamda sorun yaşayan 1922 Konyaspor, savunma anlamında da son 2 maçta kalesinde 4 gol yedi. Oluşan bu durumların ardından Yeşil-Beyazlılar 15.sıraya kadar geriledi.

Temsilcimiz ligin 5.haftasında sahasında Uşakspor’u konuk edecek.

STAT: Pendik

HAKEMLER: Adem Cinek, Kadir Beyaz, Giray Kara

PENDİKSPOR: Haydar Yılmaz, Doğan Can Otman, Emir Alagöz, Onur Eriş (Dk.85 Kerem Kaya) Çağrı Giritlioğlu, Serdar Cansu, Uygar Mert Zeybek (Dk.61 Doğanay Kılıç) Zahit Fındık (Dk.75 Volkan Okumak Serdar Deliktaş (Dk.76 Görkem Bitin) Mesut Özdemir (Dk. 76 Burak Aydın) Tarık Tekdal

1922 KONYASPOR: Kadem Burak Yaşar, Cihat Aktaş, Can Demir Aktav, Ahmet Önay, Tamer Aşık, Salim İyik, Hüseyin Mert Uyanıker (Dk. 88 Fuat Duran) Mustafa Apardı (Dk.46 Çağrı Yağız Yasak) Güray Gazioğlu (Dk. 64 Şehmus Aslan) Mehmet Ali Büyüksayar (DK.46 Şener Kaya) Hacı Ömer Doğru

SARI KART: Mesut Özdemir, Zahit Fındık, Doğanay Kılıç, Doğan Can Otman, Tarık Tekdal (Pendikspor) Salim İyik (1922 Konyaspor)

GOL: Dk.4 Zahit Fındık, Dk.29 Uygar Mert Zeybek (Pendikspor)

Editör: TE Bilişim