TFF 3. Lig 1 grupta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor’da alınan üst üste kötü sonuçlar nedeniyle camiada tedirginlik oluşmuştu. Mental olarak 1922 Konyaspor ligde istikrarsız bir görüntü çizerken, gelecek adına pek umut vermiyordu. Sezona iyi başlayan fakat daha sonradan puan kayıplarına abone olan 1922 Konyaspor, ligde alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Geriye kalan haftalarda 15 maçta 1922 Konyaspor sadece maçların üçte birini kazandı. Yavru kartal ligde sadece 5 galibiyet alabildi. Rakipleri ile 2 defa berabere kalan yeşil beyazlılar geriye kalan 8 maçta ise sahadan boynu bükük ayrılmıştı. Averaj konusunda da geride kalan ve savunma hattındaki zaaflar nedeniyle kalesinde 21 gol gören 1922 Konyaspor, 15 gol atarak şu an eksi 6 averajda yer alıyor.

‘BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ’

Kulüp Başkanlığını yürüten Zahir Renklibay ise bir televizyon programında taraftarlara müjdeyi verdi. Renklibay, takımın sahipsiz olmadığına vurgu yaptı. Takım olarak toparlanabilecek güçte olduklarını takıma ve teknik heyete güvendiklerini kaydeden Renklibay, “Takımıza takviye yapacağız. Çünkü takviye gerekiyor” dedi.

‘TECRÜBELİ İSİMLER GELECEK’

Renklibay sözlerini şöyle sürdürdü, “Takım takviye istemiyor desek yalan olur. Genç oyuncularımızın arasında 3-4 tane kaliteli isimlerin girmesi bekleniyor. Teknik ekibimizle beraber transferleri değerlendireceğiz. Tecrübeli oyuncular dahil ederek, genç oyuncularımızdan daha verim alacağımızı düşünüyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

‘TARAFTARLAR UMUTLU’

Taraftarlar ise özellikle sosyal medyada düşüncelerinde takıma daha fazla sahip çıkılması gerektiğini ifade ediyor. İmkanlar dahilinde 1922 Konyaspor’un maçlarını izlemeye gelen Konyasporlu taraftarlar, takımlarına güvendiklerini ve gelecek olan transferler ile birlikte daha iyi olacaklarını dile getiriyor. Öte yandan takım çalışmalarına devam ediyor.

Editör: TE Bilişim