TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçına çıkıyor. Yeşil-Beyazlılar bugün saat 18.00’de deplasmanda TFF 1.Lig ekibi Samsunspor ile karşılaşacak. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak maç A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karatay Termal 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’dan 3.Tur maçına çıkıyor. Yavru Kartal, bugün saat 18.00’de Samsunspor’a konuk olurken, sahadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Gürcan Hasova düdük çalarken, Hasova’nın yardımcılıklarını Mustafa Tosun ve Salih Burak Demirel yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Özer Özden olacak. Lide 9 hafta sonunda 12 puan toplayan ve son olarak Eskişehirspor’u sahasında 4-1’lik sonuçla geçen Yeşil-Beyazlılar, Samsunspor karşısında kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak müsabakada, 90 dakikada eşitlik bozulmaması durumunda 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanırken, yine eşitlik bozulmazsa seri penaltı vuruşlarına geçilecek.

TFF 1.Lig ekibi Samsunspor’u yenerek adını 4.Tur’a yazdırmak isteyen Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligde oynadığı Eskişehirspor maçından sonra çalışmalarına başlarken, dün Samsun’a gitti.

Rakip Samsunspor ise bu sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi 12 puanla 9.sırada bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim