TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, 2021-2022 sezonuna beraberliklerle başladı. Sezonun ilk haftasında sahasında ağırladığı Tarsus İdman Yurdu ile golsüz berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, ikinci haftada da Isparta 32 Spor ile golsüz berabere kalarak hem golle hem de galibiyetle tanışamadı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay termal 1922 Konyaspor, yeni sezona beraberliklerle ‘merhaba’ dedi. Ligde 2 hafta geride kalırken, 1922 Konyaspor galibiyetle tanışamazken, oynadığı iki karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Önce ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ile golsüz berabere kalan Yavru Kartal, ikinci haftada da deplasmanda karşılaştığı Isparta 32 Spor ile yine aynı sonuçla 0-0 berabere kaldı. Henüz gol sevinci yaşayamayan 1922 Konyaspor, gol yollarında ciddi bir sıkıntı çekerken, girdiği pozisyonları değerlendirmekte güçlük çekiyor.

POZİSYONA GİRİYOR ANCAK ATAMIYOR

Genç bir ekiple sezonu açan Karatay Termal 1922 Konyaspor, ilk 2 hafta sonunda galibiyetle tanışamazken, gol sevinci de yaşayamadı. Pozisyon üretmekte zorlanmayan ancak sonuca gitmekte zorlanan Yeşil-Beyazlı ekipte, ilk 2 maç sonunda santrfor bölgesinde Hacı Ömer Doğru oynarken, Batuhan Altıntaş karşılaşmaların son 10 dakikalarında oyuna dahil oldu. Fizik olarak Batuhan Altıntaş hazır bir görüntü çizmezken, Hacı Ömer Doğru’nun performansı da beklenenin altında kaldı.

GENÇ OYUNCULAR SÜRE BULUYOR

Sezona başlarken öncelikli hedeflerinin Konyaspor’a oyuncu kazandırmak olduğunu söyleyen 1922 Konyasporlu yetkililerde bu söylemleri şu ana dek işliyor. Yeşil-Beyazlılarda geride kalan 2 haftada teknik direktör Hakan Ünal, birçok genç oyuncuya forma şansı verdi. Takım yaş ortalaması olarak da ligin en genç takımlarından biri olan Yavru Kartal’da altyapıdan yetişen, genç oyuncular Şener Kaya, Mert Dikici, Hüseyin Mert Uyanıker, Ali Karakaya, Adem Eren Kabak ve Şehmuz Aslan gibi isimler forma giydi.

RAKİP AKHİSAR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 3.haftasında sahasında Akhisarspor’u konuk edecek Karatay Termal 1922 Konyaspor, ilk galibiyetini Manisa ekibi karşısında almak istiyor. 15.30’da Selçuk Üniversitesi Stadyumu’nda eski Süper Lig ekibini konuk edecek Yavru Kartal, hem ilk galibiyetini hem de yeni sezondaki ilk golünü Akhisarspor karşısında bulmak isteyecek.

Yeşil-Beyazlıların üçüncü haftadaki rakibi olan Akhisarspor ise ligin ikinci haftasında sahasında Bucaspor 1928’i konuk etti. Ligin ilk Zonguldak Kömürspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Manisa ekibi, ikinci haftada Bucaspor’a 2-0 mağlup oldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim