Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, deplasmanda alınan Kırklarelispor galibiyetinin ardından moraller yerinde. Yavru Kartal, Cumartesi günü kendi sahasında ve seyircisinin önünde İnegölspor’u konuk edecek. Temsilcimizde bu maçın hazırlıkları devam ederken, bir yandan da galibiyet hesapları yapılıyor. Kırklareli galibiyet ile kötü gidişata son veren yeşil beyazlılar, İnegölspor’u da yenerek üst sıralara yelken açmanın hesaplarını yapıyor.

İNEGÖL HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor’da Cumartesi günü oynanacak olan İnegölspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlı takım son olarak Teknik Direktör Hakan Yavuz gözetiminde bir antrenman gerçekleştirdi. İdmanda ilk olarak çabukluk ve denge çalışmaları yapılırken, daha sonra taktik çalışma ile antrenman sona erdi. 1922 Konyaspor yaptığı çalışmayı Sportif Direktör Selçuk Buğdaycı da takip etti.

HEDEF İNEGÖL’Ü MAĞLUP ETMEK

Zorlu İnegölspor maçı öncesinde açıklamada bulunan Teknik Direktör Hakan Yavuz, Kırklarelispor galibiyeti ile moral kazandıklarını ancak ileriye daha rahat bakabilmeleri için İnegöl’ü de yenmeleri gerektiğini ifade etti. Yavuz açıklamasında, “Oyuncularım Kırklarelispor maçının başından sonuna kadar müthiş bir mücadele ortaya koydu. Saha içinde mücadele anlamında savaştılar ve kazandılar. Daha farklı bir skor olabilirdi ancak 3-0 gibi bir skorla kazanmak da oyuncularımız için büyük moral oldu. İlk golü bulduktan sonra skoru koruma içgüdüsüyle hareket ettiğimiz için 5 dakikalık bir baskı yedik onun dışında oyunda üstündük. Galibiyet oyuncularımıza moral anlamında büyük bir katkı yaptı. Deplasmanda alınan ilk puanlar olması ise ayrıca bir motive unsuru olacaktır. Oyuncularımı sahada gösterdikleri mücadeleci ve hırslı oyunlarından dolayı kutluyorum. Önümüzde zorlu bir maç daha var. İnegölspor maçını da kazandığımız takdirde önümüze daha rahat bakabileceğiz. Ancak hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ya da kaybedilmiyor. Biz hazırlıklarımızı yapıp kazanmak için sahaya çıkacağız” şeklinde konuştu.

MAÇIN HAKEMİ BURAK OLCAR

Temsilcimiz 1922 Konyaspor ile İnegölspor arasında oynanacak olan 10.hafta müsabakasının hakemi belli oldu. Mücadeleyi Burak Olcar yönetecek. Olcar’ın yardımcılıklarını Kadir Kantekin, Boran Turhan ve Efe Tanrıverdi yapacak. Zorlu karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasında oynanacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim