TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 4.haftasında yarın deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’de Pendik Stadı’nda başlayacak müsabakayı hakem Adem Cinek yönetecek. 3 hafta sonunda galibiyeti bulunmayan Yeşil-Beyazlılarda hedef zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Pendikspor maçının hazırlıkları tamamlandı. Ligin 4.haftasında yarın Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak Yavru Kartal, galibiyetle tanışmak istiyor. Ligde oynadığı 3 maç sonunda 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaratan Yeşil-Beyazlı ekip, zorlu maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yarın saat 16.00’de Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ise hakem Adem Cinek düdük çalacak. Cinek’in yardımcılıklarını Kadri Beyaz ve Giray Kara yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Yakup Bakır yapacak. Ligde genç bir kadroya mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da işler yolunda gitmezken, olası Pendikspor mağlubiyeti teknik direktör Hakan Ünal’ın tartışılmasına yol açabilir. Sezon başında ligdeki hedeflerinin ilk 10 olduğu belirtilirken, Yavru Kartal’ın İstanbul deplasmanından iyi bir sonuçla dönmesi umut ediliyor.

HÜCUM SIKINTISI

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şu ana dek 3 maça çıkan Karatay termal 1922 Konyaspor, gol atmakta zorlandı. Ligdeki ilk 2 karşılaşmasında önce Tarsus İdman Yurdu ile sonrasında ise Isparta 32 Spor ile golsüz berabere kalan Yeşil-Beyazlı ekip, 3.haftada ise Akhisarspor’a mağlup oldu. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 1 gol bırakan Yavru Kartal, kalesinde ise 2 gol gördü. Pozisyona giren ancak değerlendirmekte zorlanan 1922 Konyaspor’un Pendikspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla beklenirken, santrforlar Hacı Ömer Doğru ve Batuhan Altıntaş’ın performansları karşılaşmanın gidişatını belirleyecek.

SON 5 MAÇTA PENDİK ÜSTÜN

Yarın deplasmanda Pendikspor’a konuk olacak Karatay Termal 1922 Konyaspor’da hedef galibiyet iken iki takım arasında oynanan son 5 maçta Pendikspor’un üstünlüğü bulunuyor. Söz konusu karşılaşmalarda Yeşil-Beyazlılar rakibini mağlup edemezken, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda Pendik ağlarını 5 kez havalandıran Yavru Kartal, kalesinde ise 11 gol gördü.

PENDİK İYİ BAŞLADI

Karatay termal 1922 Konyaspor’un yarınki rakibi Pendikspor sezona iyi başladı. Ligin ilk haftasında Kastamonuspor’un ligden çekilmesinden dolayı maç yapmayan İstanbul ekibi, ikinci haftada konuk ettiği Zonguldak Kömürspor’u 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Üçüncü haftada ise deplasmanda Bucaspor’u tek golle geçen Pendikspor 6 puanla 8.sırada yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim