TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ümitlendi. Ligde son haftalarda performansıyla ön plana çıkan Yeşil-Beyazlılar, ligde kalma adına umutlarını kalan haftalara bıraktı.

Oynadığı son 4 maçta 2 galibiyeti, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yavru Kartal 7 puanı hanesine yazdırırken, söz konusu galibiyetleri de deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda aldı. Oynadığı son Şanlıurfaspor maçında da galibiyeti elinden kaçıran Karatay Termal 1922 Konyaspor, hafta sonu evinde oynayacağı Kırklarelispor müsabakasına odaklandı. 28 maç sonunda 18 puan toplayan ve 15.sırada yer alan Yeşil-Beyazlı ekip, evinde oynayacağı kritik Kırklarelispor müsabakasında galibiyetle ayrılması durumunda umutlarını kalan haftalara sürükleyecek. Olası puan kaybında ligde kalması zorlaşacak olan temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına startı verdi. 

ENDER TRAŞ TOPARLADI

Devriş Deniz ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ender Traş ile Karatay Termal 1922 Konyaspor, toparlanma sürecine girdi. 49 yaşındaki teknik adamın ilk göreve geldiği süreçte istikrarsız gidişatına devam eden yavru Kartal son maçlardaki performansıyla ligde kalma umutlarını sürdürdü. Bu doğrultuda Play-Off hesapları yapan Kırklarelispor ile 16 Mart Cumartesi günü zorlu bir maça çıkacak Yavru Kartal, rakibini yenmenin planlarını kuruyor. Kırklarelispor ligde oynadığı 26 maç sonunda 38 puan toplarken 8.sırada bulunuyor. Ligde oynadığı son Bucaspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan Marmara ekibi, moralli olarak Konya deplasmanına gelecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim