Sezona istediği gibi başlayamayan yavru kartalda puan kayıpları ise tüm hızıyla devam ediyor. TFF 3.Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor 14. hafta karşılaşmasında konuk ettiği 1922 Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Derince Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri ise 32. dakikada penaltıdan Efe Karaoğlu ile 90+9’da Fatih Cin kaydetti.

‘EV SAHİBİ MAÇA İYİ BAŞLADI’

Maça iyi başlayan taraf ise ev sahibi ekip Derince Belediyespor oldu. 1922 Konyaspor kalesinde gol arayan Derince Belediyespor taraftarlarında desteğini arkasına alarak, temsilcimizin kalesinde tehlikeli ataklar oluşturdu. Ani gelişen Derince Belediyespor atağında Kocaeli temsilcisi dakikalar 32’yi gösterirken penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Derince Belediyespor, Konyaspor karşısında 1-0 öne geçti.

‘BERABERLİK ARADI AMA OLMADI’

İkinci yarıya da istediği gibi başlayamayan Konyaspor, rakip kaleye beraberlik aramak için yüklendi. İleri uçta gol arayan ve zaman zaman savunmada zaaflar veren Konyaspor, gol ararken bu kez kendi kalesinde bir kez daha gol buldu. Derince Belediyespor tam 90 +9’da 2-0 öne geçmesini bildi. Aldığı bu yenilgiyle 1922 Konyaspor en çok mağlubiyet alan takımların başında geliyor.

‘1922 16 PUANDA KALDI’

TFF 3. Lig 1. Grupta maçlar tamamlanırken, temsilcimiz 1922 Konyaspor bu hafta kendine 12. sırada yer buldu. Galip gelmekte zorlanan yavru kartal geriye kalan 14 haftada sadece 5 galibiyet alabildi. Ligde sadece 1 beraberliği bulunan 1922 Konyaspor, 8 karşılaşmadan ise yenik ayrılan taraf oldu. 1922 Konyaspor’un ligde 16 puanı bulunuyor. Derince Belediyespor ise aldığı bu galibiyetle puanını 26’a yükselten taraf oldu. 1922 Konyaspor 15. haftada ise kendi evinde Edirnespor’u konuk edecek.

Editör: TE Bilişim