Yeni sezon öncesi birçok transfer yapan ve ligde iddialı bir konuma gelmek isteyen 1922 Konyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Ligde alınan puan kayıpları takımı puan cetvelinde daha da geriye götürürken, yeşil beyazlılar yeniden çıkış yakalamak ve eski günlerine kavuşmak istiyor. Çağdaş Çankaya yönetimindeki yavru kartal, geçen hafta ise Ağrı Spor’a 2-0 mağlup olmuştu. Önceki hafta ise yeşil beyazlı ekip Amasyaspor’a 2-1 yenilen taraf olmuştu.

‘ALT SIRALARA DEMİR ATTI’

TFF 3.Lig 1. Grupta temsilcimiz 1922 Konyaspor, 8. hafta maçında bu kez Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor geriye kalan haftalarda ise 7 maçta sadece 2 kez galip gelebildi. Sadece 1 kez berabere kalan yavru kartal, sahadan ise 4 defa yenilgi ile ayrılan taraf oldu. Rakip filelere 7 kez gol atan Konyaspor, kalesinde ise 10 gol birden gördü. Takımın eksi 3 averajı bulunuyor. 1922 Konyaspor, ligde 14. sırada yer alıyor.

‘ÇATALCA ÇIKIŞ MAÇI GÖRÜLÜYOR’

Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, yönetiminde çalışmalarına devam eden 1922 Konyaspor 8. haftada ise Çatalcaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maçtan mutlak 3 puan isteyen ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren yavru kartal, moral depolayarak sahadan galip gelen taraf olmak istiyor. Çatalcaspor ise ligde 9. sırada yer alıyor. Takımda Çatalca maçı hem telafi hem de çıkış maçı olarak görülüyor.

Sarıgöl'de kızlar arası voleybol turnuvası başladı Sarıgöl'de kızlar arası voleybol turnuvası başladı
Editör: TE Bilişim