TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz yavru kartal 1922 Konyaspor ligde adeta alt sıralara demir attı. Ligde üst üste alınan puan kayıpları nedeniyle puan cetvelinde daha da geriye giden ve çıkış arayan 1922 Konyaspor, ligde iyi bir konumda olabilmek adına çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yeşil beyazlılar yeniden çıkış yakalamak ve eski günlerine kavuşmak istiyor. Çağdaş Çankaya yönetimindeki yavru kartal, geçen hafta ise 52 Orduspor FK’ye kendi sahasında 3-1 mağlup olmuştu.

‘TAKIM ALT SIRALARDA’

TFF 3.Lig 1. Grupta temsilcimiz 1922 Konyaspor, 10. hafta maçında bu kez Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar 9. maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi almıştı. Rakip kalelere, 10 gol atan yavru kartal kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Takımın eksi dört averajı bulunuyor. 1922 Konyaspor ligde 12. sırada yer alıyor.

 ‘MERSİN ÇIKIŞ MAÇI GÖRÜLÜYOR’

Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, yönetiminde çalışmalarına devam eden 1922 Konyaspor 10.  haftada ise Yeni Mersin İdmanyurdu ile çok kritik bir maça çıkacak. Bu maçtan mutlak 3 puan isteyen ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren yavru kartal, moral depolayarak sahadan galip gelen taraf olmak istiyor. Yeni Mersin İdmanyurdu ise ligde lider konumda yer alıyor. Takım bu maçı telafi müsabakası olarak görüyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim