Yaşantısı ve fikirleri kirlenmiş kadınlar Ve kutsallara saldırılar.

“Kadın sendelerse cemiyet yüzüstü düşer” diyordu rahmetli Üstad Necip Fazıl… Şükür ki muhsana kadınlarımız hâlâ var. Bu değimi  Anadolu kültürü “ana gibi yar olmaz” ve “kadın baş tacıdır” gibi değerler üretmişken, baş tacı olmak yerine ısrarla ayak paspası olmayı yeğleme gafletini yaşayanlara arz ediyorum. Kutsalı kirleten, çağın kanalizasyon şebekesi içinde yürüdükçe daha fazla kirlenen bu insan tipine, modern şirk kültürünün ve kuru aklın  dikte ettiği değerler karşısında hemen çözülüveren bu sünepe, bu embesil, bu bukalemun zihniyetin biçimlendirdiği kirletmiş kişiliklere Allah Teâlâ’dan hidayet diliyorum.

Allah Ümmet-i Muhammedîn çocuklarını bu taifenin ürettiği kirlilikten uzak ve masun kılsın.

“14 Şubat sevgililer gününü “sevgi günü” olarak kabul edelim ve kutlayalım” diyerek “The Valentine’s Day”i İslamileştirdiğini sanan Prof. Dr. unvanlı fıkıhçıların, takvayı “toplam kalite” ve ISO 9001 kriterleriyle karıştıran ilahiyatçının, tesettürün örtüye indirgenmemesi gerektiğini, asıl tesettürün takva elbisesi olduğunu ve takva elbisesinin de transparan ve şeffaf bir elbise olduğunu söyleyen diğer ilahiyatçının,akıl kaosundan ve sathiliğinden Allah, Müslümanları berî kılsın.

İstediğiniz kadar erkeksileşebilir veya istediğiniz kadar kadınsılaşabilirsiniz, feminenleşebilirsiniz, maskülen tipler olabilirsiniz. “Kadın-egemen” bir hayat kurgulayabilirsiniz, hatta evrensel kardeşlik, enternasyonal ve  diyalog şarkıları terennüm ederek tuhaf bir dünya kurgulayabilirsiniz… Ama ayetlere öykünmeden! Günahla kirlenen bakışlarınızı kutsal değerlere çevirmeden!Bedenlerinize dolaşan bakışlardan sadistçe zevk alan bir kirli algıyı kutsallara bulaştırmadan!

Bu vesileyle, vahyin berrak sularında zihnini arındırmış, aklını durulamış ve vahiy ırmağının yolunda ,akıp giden bir hayata tutunmuş, dağ gibi kıpırtısızlıklarının ardına gizledikleri haya ve heyecanları, iffetleri, imanları, istikametleri ve vakarlarıyla bize umut aşılayan ümmet kadınlarına saygılarımı sunuyorum.