Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden biri olan Selçuklu Belediyespor, genç yeteneklerin gelişimini destekleyen, farklı branşlarıyla faaliyet gösteren bir kulüp olarak çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda yetiştirdiği sporcuların başarılarıyla bilinen Selçuklu Belediyespor, bu kez de Ankara’da ringin tozunu attıracak! Ankara’nın düzenlenecek olan Yeşilay Türkiye İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonası için yola çıkan ekip, kazanmak için mücadele edecek.
Selçuklu Belediyespor Kulübü adına ringde 80 kilogram kategorisinde Batuhan Şimşek, 63 kilogram kategorisinde Ahmet Çakır, 57 kilogram kategorisinde Şeyma Nur Ercan, 49 kilogram kategorisinde Beyza Akış yarışacak.
Selçuklu Belediyespor sporcuları için sosyal medyada başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı: ‘‘Zorlu müsabakalarda madalya mücadelesi verecek olan sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz.’’
İşitme Engelliler Türkiye Tekvando Şampiyonası 11 Şubat Saat: 09.00’da başlayacak.





