Zade Vital® Türkiye’de ilk kez Cold Press bitkisel yağların ve Omega 3 yağınının tek kapsülde toplayarak FixMix Serisi’ni toplumla buluşturuyor.

Zade Vital® Tesisleri’nde GMP standartlarında üretilen FixMix Serisi; Detofix, Artofix, Menofix, Maxifix Men, Maxifix Women, Moodifix, İntefix, Ocufix, İmmufix, Ultrafix Men ve Ultrafix Women ile eczanelerdeki yerini aldı.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®, günlük yaşantınızda vücudunuzun sağlayamadığı ve destek olarak alınması gereken esansiyel yağ asitlerini tek kapsülde topluyor ve güzellik, sağlık, enerji, canlı bir zihin desteği sunuyor. Tek kapsülde Cold Press Bitkisel Yağlar ve Omega 3 Yağı sadece doktor ve eczacı danışmanlığında toplumla buluşuyor.

Herkese ve Her İhtiyaca Yönelik Tek Kapsül!

Zade Vital®,  FixMix Serisi ile bir kapsülde, günlük hayatın koşuşturmasında eksik bıraktığımız sağlık desteğini kişiye özel olarak sunuyor. Zade Vital® FixMix Paketleri’nin içerikleri ise şöyle:

Karaciğer Sağlığı için Özel Destek Detofix: Detofix’in kapsülleri içerisinde Cold Press Deve Dikeni Tohumu, Cold Press İncir Çekirdeği ve Cold Press Nar Çekirdeği yer alıyor.

Eklem Sağlığı İçin Özel Destek Artofix: Artofix’in kapsülleri içerisinde Cold Press Hindistan Cevizi Yağı, Cold Press Keten Tohumu Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Menopoz Dönemi İçin Özel Destek Menofix: Menofix’in kapsülleri içerisinde Cold Press Nar Çekirdeği Yağı, Cold Press Keten Tohumu Yağı, Cold Press Kişniş Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Erkek Cinsel Sağlığı İçin Özel Destek Maxifix Men: Maxifix Men’in kapsülleri içerisinde Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı, Cold Press Rüşeym Yağı, Cold Press Isırgan Tohumu Yağı ve Omega 4 balık yağı yer alıyor

Kadın Cinsel Sağlığı İçin Özel Destek Maxifix Women: Maxifix Women’ın kapsülleri içerisinde Cold Press Antep Fıstığı Yağı, Cold Press Rüşeym Yağı, Cold Press Kişniş Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Depresyon ve Uyku Bozukluğu İçin Özel Destek Moodifix: Moodifix’in kapsülleri içerisinde Cold Press Haşhaş Yağı, Cold Press Kişniş Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Sindirim Sistemi İçin Özel Destek İntefix: İntefix’in kapsülleri içerisinde Cold Press Anason Yağı, Cold Press Keten Tohumu Yağı, Cold Press Kişniş Yağı ve Cold Press Çörek Otu Yağı yer alıyor.

Göz Sağlığı İçin Özel Destek Ocufix: Ocufix’in kapsülleri içerisinde Cold Press İncir Çekirdeği Yağı, Cold Press Chia Tohumu Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Bağışıklık Sistemi İçin Özel Destek Immufix: Immufix’in kapsülleri içerisinde Cold Press Nar Çekirdeği Yağı, Cold Press Çörek Otu Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Erkeklere Özel Destek Ultrafix Men: Ultrafix Men’in kapsülleri içerisinde Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, Cold Press Rüşeym Yağı, Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Kadınlara Özel Destgek Ultrafix Women: Ultrafix Women’ın içerisinde Cold Press Nar Çekirdeği Yağı, Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, Cold Press Keten Tohumu Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor.

Editör: TE Bilişim