40 yaş üstü erkekler önemli sağlık riskleri ile de karşı karşıyadırlar. Bu riskleri azaltmak ve onların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak dengeli beslenmenin ve fiziksel aktivitelerin önemi büyüktür.  Uzmanlar yapılan araştırmalar sonucunda 40 yaş üstü erkeklerin doğal sağlık destekleri ile daha sağlıklı daha enerjik bir hayat sürebileceklerini söylüyor.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®’in, Türkiye’de ilk kez dört farklı doğal sağlık ürününü tek pakette toplayan Combo Serisi ve doğal besin destekleri serisi  ile babalarımızın ve tüm erkeklerin sağlığına doğal yolla destek oluyor, sağlıklarına değer katıyor.

İşte babalarımızın sağlığına yardımcı olabilecek  Cold Press Bitkisel Yağlar:

Her zaman enerji dolu olmak ve fiziksel performansı artırmaya destek olmak için Cold Press Rüşeym Yağı

Yoğun tempoda çalışan erkekler her zaman halsizlikten yakınır. Sporcu erkekler ise vücutlarını zinde tutmak için fiziksel performanslarını artırmanın yollarını arar. Rüşeym, buğday tanesinin embriyo kısmı olup, filizlenme için gerekli tüm elzem maddeleri yapısında barındırır. Bir ton buğday ruşeyminden soğuk pres yöntemiyle 300 ml rüşeym yağı elde edilebilmektedir. Cold Pressed rüşeym yağı; yorgunluk giderici ve fiziksel performansı artırmaya destek olarak kullanılabilir. Bu nedenle; sporcuların, sınava hazırlanan gençlerin ya da yoğun tempoda çalışanların, mevsim geçişlerinde genel yorgunluk problemi olan kişilerin günlük beslenme programlarına dahil edilebilir. Ayrca Cold Pressed rüşeym yağı; haricen saç dökülmesini önlemeye destek olma amaçlı kullanılabilir.   

Saçlardaki kepek ve yağlanma sorunları için Cold Press Isırgan Tohumu Yağı    

Özellikle saçlı ciltte kepek ve yağlanma problemlerinde Cold Pressed ısırgan tohumu yağı haricen, kremsiz şampuana karıştırılarak, destek amaçlı kullanılabilir. Isırgan tohumu yağı Avrupa’da "gençlik yağı" olarak da bilinir.

Prostat sağlığına destek olmak için Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı              

Prostat sağlığınızı destekleyen fitosteroller, çinko gibi mineraller ve likopen gibi antioksidanları içeren besinleri tanıyıp öğünlerinizde bulunmasını sağlayın. Kabak çekirdeği yağının iyi huylu prostat büyümesinin (BPH) tedavisinde yardımcı olduğu birçok araştırma ile gösterilmiştir. Bu nedenle 45 yaş 

üzeri tüm erkeklerde Cold Pressed kabak çekirdeği yağı hem koruma hem de BPH tedavisine destek amaçlı kullanılabilir. 

Kilo kontrolüne destek için Cold Press Aspir Yağı

Kilo vermeye çalışan ve yağ – kas dengesini düzenlemeye çalışan erkekler için Cold Pressed aspir yağı önemlidir. Esansiyel doymamış yağ asitleri içeren aspir yağının; hipolipidemik yani yağ seviyesini azaltıcı etkisi olduğu bilimsel çalışmalarla gösterilmiştir. İçeriğindeki CLA (Konjuge Linoleik Asit) ile vücuttaki yağ oranını azaltmaya yardımcı olduğu için günümüzde diyet ve egzersiz programlarına  aspir yağı eklenebilmektedir. Aspir yağı; metabolizmayı hızlandırarak, yağ/kas dengesini düzenlemeye ve kilo vermeye yardımcı olabilir.  

Her yaşta genç kalabilmek için Cold Press Nar Çekirdeği Yağı

Cold Pressed nar çekirdeği yağında punisik asit (Omega 5) bulunmaktadır. Güçlü antioksidan özelliklere sahip olan punisik asit, son yıllarda ilgi çeken ve üzerinde yoğun çalışmaların yapıldığı bitkisel yağ asitlerindendir. Haricen emiliminin hızlı olması nedeniyle cildi yenileme ve canlandırma amacıyla tercih edilmektedir. Yine antioksidan ve antiaging (yaşlanmayı geciktirici) özelliklerinden dolayı kırışıklıkların giderilmesinde haricen destek amaçlı ince bir tabaka halinde kullanılabilir. 

4 Farklı Doğal Ürünü İçeren Combo Man ve Performans Diye…

Erkeklere Özel Combo Man: 

Zade Vital® Combo Man, erkek vücudunun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılamak ve kalp damar sağlığını güçlendirmek amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Man’in  içeriğinde; doğal enerji kaynağı olup yüksek enerji gereksinimi olan kişilerin fiziksel peformansını artırmaya destek Cold Press Rüşeym Yağı, dolaşım problemlerine karşı destek Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, prostat sorunlarının azaltılmasında yardımcı Cold Press Kabak Çekirdeği  Yağı ve kardiyovasküler ve endokrinolojik hastalıkların tedavisine destek Yetişkinler için Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.

Yetişkinler İçin Enerji/Performans Kaynağı Combo Performance:

Zade Vital® Combo Performance, insan vücudunun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak enerji ve performansı artırmak amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Performance’ın  içeriğinde; doğal enerji kaynağı olan  ve erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu) tedavisine yardımcı Cold Press Rüşeym Yağı, hem iyi bir enerji kaynağı hem de afrodizyak olarak da kullanılabilen Cold Press Ceviz Yağı, iyi bir antioksidan olan ve hem iyi bir enerji kaynağı hem de afrodizyak olarak da kullanılabilen Fındık Yağı ve kalp ve damar sistemi üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinen, ayrıca hem iyi bir enerji kaynağı hem de afrodizyak olarak da kullanılabilen Yer Fıstığı Yağı yer alıyor.

Editör: TE Bilişim