Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, yeni başkanını 3 hafta önce seçti. Bu noktada genç ve dinamik bir isim olan Fatih Özgökçen, kamuoyunun desteğini elde etti. Genç bir başkan olmasının Konyaspor adına avantaj teşkil ettiğini düşünüyorum. Göreve geldikten sonra protokolü birer birer ziyaret etmesiyle yeni sezonda destek kulübe destek sağlamalarını isteyen Özgökçen’in iletişim alanında da oldukça güçlü bir yapıya sahip olması, Konyaspor’da bundan sonraki süreçte şeffaf bir yapıda olmasını gösteriyor.

Konyaspor yönetiminin maddi anlamda küçülmeye gitmesini doğru bulurken, bu süreçte Konyaspor taraftarları olarak da bu yapıya destek çıkmamız gerekiyor. Yeni yönetimin yöneticilik tecrübesi anlamında henüz ham olmalarına rağmen iyi niyetleri dışarıya olumlu bir şekilde yansırken, bizlerinde az çok demeden Konya Store’dan alışveriş yaparak kulübümüze destek çıkılmasını öneriyorum.

Malum borcun 320 Milyon TL civarında olması, sıkıntıya sebep olurken, burada her zaman takımının, şehrin markasının yani Konyaspor’un yanında olan Yeşil-Beyaz’a gönül verenlere çok büyük iş düşüyor. Sabırlı olmalıyız.

Yeni sezonda ligde 9.sezonunu geçirecek olan Anadolu’nun Kartalı’na lig boyunca da destek çıkılarak bu süreci en iyi şekilde atlatmak önemli bir imtihan olacak. Bu doğrultuda borcu en aza indirmek Konya şehrinin amacı olmalı. 99 yılı geride bırakan Konyaspor, bu süreçte birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bundan sonrada camiada şu an için bulunan olumlu havayı devam ettirmek hepimizin desteğiyle olacaktır.

Yeni sezonda Konyaspor’un lige damgasını vurması dileğiyle, sağlıklı kalın…