Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Başkanı Abdülkadir Tamak, Türk-İş'e bağlı sendika başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiği İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy'a hayırlı diyerek, başarı diledi.

Ziyarette Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Başkanı Abdülkadir Tamak Kadir Ulusoy ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, "Size ve yönetim kuruluna hayırlı olsun diyoruz. Türk-İş olarak birinci önceliğimiz önce devlettir. İkinci önceliğimizde emek ve sendikal mücadeledir. Vefat eden önceki dönem il başkanınız Gökhan Tozoğlu'nu rahmetle anıyoruz. Birlikte çok çalışmalar yaptık. Sizlerle de birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türk-İş olarak sizlerden isteğimiz emek mücadelesinde bizlere destek olmanız ve sorunlarımızın çözümüne katkı sunmanızdır. Seçim dönemine girdiğimiz süreçte İyi partiye başarılar diliyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederek, başarılar diliyoruz" dedi

SENDİKALARIN HAK MÜCADELESİNDE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

İyi Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy sendikaların hak mücadelesinde birlikte olduklarını ve her türlü desteği verdiklerini belirterek, "İyi Parti olarak sendikaların emek mücadelesinde birlikte olduğumuz gibi, her türlü desteği de vereceğiz. Sizlerin yaptığı her türlü faaliyetlere katılacağız. Sendikalar bizim için önemlidir.  Devlet aklıyla kurulan Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hep birlikte sahip çıkıp, sonsuza kadar yaşatacağız. Önümüzdeki seçim sürecinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı olarak kazanacağımızın inancı içindeyiz. Ziyaretimize geldiğiniz için size ve sendika başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Başkanı Abdülkadir Tamak'ın İyi Parti ziyaretine Türk-İş'e bağlı olan Koop-İş Sendikası Şube Başkanı Rafet Durmaz, Belediye- İş Sendikası Başkanı İbrahim Koral, Demiryolu-İş Sendikası Başkanı Adem Gül, Basisen Sendikası Başkanı Mehmet Bilir ve Şeker-İş Sendikası Başkanı Mehmet Kunter'de eşlik etti.

Erdoğan'dan emekli maaşları ile ilgili açıklama Erdoğan'dan emekli maaşları ile ilgili açıklama

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim