Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper, yaptığı basın açıklamasında terör devleti İsrail’i Türkiye’de istemediklerini vurguladı. Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam’ın da bulunduğu basın açıklamasında konuşan Enes Alper, “Terör devleti İsrail’in her geçen gün mazlum coğrafyalara zulmü devam ederken, her yere kan ve göz yaşı götürürken, müslümanlar her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ederken, haremimiz olan Mescid-i Aksa her gün terör devleti İsrail askerlerinin kanlı postalları ile kirletilirken, yıllardır süregelen zulümleri artarak devam ederken, terör devleti İsrail ile normalleşme sürecine girilmiş olmasını asla kabul etmiyoruz. Biz milli görüş gençliği olarak, Saadet Partili gençler olarak eli kanlı bebek katilleri ile asla normalleşmeyeceğiz. Ve bütün gücümüzle karşısında olmaya devam edeceğiz.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı terör devleti İsrail Cumhurbaşkanı Hertzog’un normalleşme adı altında ülkemize ziyarette bulunacağını söyledi.  Gür bir sesle ifade ediyorum ki: terör devleti İsrail’in cumhurbaşkanını Türkiye’de istemiyoruz. Terör devleti siyonist İsrail ile normalleşme yollarına gidilmesi ve katil cumhurbaşkanının ülkemize gelecek olması aziz milletimiz için utanç verici bir durumdur. Müslümanlara yapılabilecek en büyük zulümdür” ifadelerini kullandı.

İsrail’in ancak güçten anlayacağını söyleyen Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper, “İslam alemi ve mazlum tüm coğrafyaya bu kadar zulmü yapan zalim İsrail ve onun katil yöneticileri değilmiş gibi, Müslümanların mabedi Mescid-i Aksa’yı kirleten, esir hale getiren zalim İsrail ve onun katil yöneticileri değilmiş gibi normalleşme sürecine giren Cumhurbaşkanı Hertzog’un ülkemize geleceğini ilan eden iktidara ve sayın cumhurbaşkanına da diyoruz ki: Terör devleti ile normalleşmekten vazgeçin. Bu aziz vatanın toprağına tepeden tırnağa kana bulanmış bebek katillerinin girişine izin vermeyin. Bırakın yeni anlaşma yapmayı mevcut anlaşmaları da iptal edin. Unutmayın Merhum Erbakan hocamızın dediği gibi; İsrail ancak güçten anlar” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim