Gelecek Partisi Selçuklu ilçe teşkilatı ardı arkası kesilmeyen fiyat artışları ile ilgili basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Osman Başaran önderliğinde Yazır Mahallesinde toplanan Gelecek Partisi Selçuklu Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, fiyat artışlarını protesto etti.

Başkan Başaran, “Herkesçe malum olduğu üzere, ekonomik olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. 2022 yılına umutla girmeyi beklerken, gelen fahiş zamlar maalesef hepimizin hayatını karartmış, gözlerimizdeki ışığı söndürmüştür. Başta ekmek olmak üzere; temel gıda ürünleri, elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve benzeri tüm ürünlere gelen zamlar ziyadesiyle belimizi bükmüştür. Hal böyle iken iktidar yetkililerinin gerçeği görmemesi ve trajikomik açıklamalar yapması sıkıntılarımızın üzerine tuz biber ekmektedir.

Döviz kurlarında bir miktar gevşeme olması ile birlikte herkese indirim yapma çağrısı yapan iktidar, neden kendisi bindirim yapmaktadır? Bu zamlarla toplanan paraların “döviz garantili kamu özel iş birliği projelerine ve dövize çevrilebilir mevduat hesabı sahiplerine dağıtılacak olması kanımıza dokunmaktadır.

Sebebiyet verdiğiniz açıkları kapatmak için zam üstüne zam yapmak yerine kamuda tasarruf yapmanızı bekliyoruz. Muhtaç olduğumuz kaynak önce kamuda tasarruf yaparak sonra da liyakatsiz ekonomi yönetimini değiştirmek suretiyle kolaylıkla sağlanacaktır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim