Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat,  AK Parti’yi destekleyecekleri duyurdu Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat, AK Parti’yi destekleyecekleri duyurdu

Ak Parti ile yakın ilişkileri olduğu bilinen GÜL Gençlik Derneği Başkanı Yakup Özkurt Gelecek Partisi’ne geçerek Genel Başkan danışmanı oldu.

Madde bağımlılığı ile mücadele alanında başarılı çalışmalar yürüten ve Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yakınlığı ile bilinen GÜL Gençlik Derneği Başkanı Yakup Özkurt, bundan sonra mücadelesini Gelecek Partisi çatısı altında sürdürecek.

Geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi Genel Merkezinde, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından Gelecek Partisi rozeti takılan Yakup Özkurt Genel Başkan Danışmanı olarak atandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Madde bağımlılığı ile mücadele alanında başarılı çalışmalar yürüten GÜL Gençlik Derneği Başkanı Yakup Özkurt da mücadelesini Gelecek Partisi çatısı altında sürdürecek. Kendisi Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim