Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe  Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Göreve atanan Kemal Dığrak önceki dönem  görevini yürüten Süleyman Savran’a plaket vererek teşekkür etti. MHP Selçuklu  İlçe Başkanlığına atanan Kemal Dığrak düzenlenen devir teslim töreniyle resmen görevine başladı. Düzenlenen devir teslim törenine MHP Konya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sefa Fidan, MHP Karatay İlçe Başkanı Sabahattin Küçükdoğru, MHP Konya İl KAÇEP Başkanı Gülay Selek, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta, MHP Konya İl Yöneticileri, MHP İlçe Yöneticileri, ocak yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 

‘GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞTIK’

Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MHP Selçuklu Önceki dönem Başkanı Süleyman Savran, görevi devraldıklarını günden itibaren görevi devredene kadar görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, “19 Mart 2021 yılında bu görevi önceki dönem İlçe Başkanımız Güzide Çıpan’dan devraldık. Ve görevi devraldığımız andan itibaren bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bir sözü vardır. Bayrağı yere düşürmeyiniz, lekelemeyiniz. Biz bu düsturla hareket ettik. Hiçbir zaman bayrağı yere düşürmedik, lekelenmedik. Ve bize verilen bu görevi söze gelen o görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. 18 Mayıs 2022 itibariyle görevimiz genel başkanımızın takdirleriyle sona ermiş bulunuyor. Benden sonra bu görevi devralan Kemal Başkan'ımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Önümüzde 2023 gibi hayati bir seçim var.  Bu seçim Türk milletinin kaderiyle ilgilidir. Bu seçimde Türk milleti olarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz elimizden gelen her türlü gayreti göstermeliyiz. Bırakın kolumuzu, elimizi, gövdemizi taşın altına koymalıyız. Çünkü bu seçimler Türkiye’nin Türk milletinin geleceğini çok yakından ilgilendiriyor” diye konuştu.

‘SELÇUKLUMUZ İÇİN FAYDALI HİZMETLER SUNMA GAYRETİNDE OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ’

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak da Cumhur İttifakının 2023 Lider Ülke Türkiye Vizyonuyla gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek, “Bugün itibariyle Selçuklu İlçe Başkanlığı görevimize başlamış bulunmaktayız. Bizlere güvenip bu görevi tevdi eden saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey’e Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Bey’e, Konya Sevdalısı Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kalaycı bey’e ve İl Başkanımız Remzi Kararslan bey’e minnettarım. Bu zamana kadar Milliyetçi Hareket Partisi Konya Selçuklu İlçe Teşkilatımıza hizmet eden önceki dönem başkanlarımıza ve hizmet bayrağını devraldığımız Süleyman Savran Bey ile teşkilat mensubu arkadaşlarıma hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Bilge liderimizin her daim dediği gibi ‘önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ düsturuyla hareket edecek; Cumhur İttifakının 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonuyla gece gündüz demeden çalışacağız. Konya’nın en büyük ilçesi olan ve her alanda büyüyen Selçuklumuz için faydalı hizmetler sunma gayretinde olacağımıza söz veriyoruz” dedi. Konuşmaların ardından MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak tarafından hizmetlerinden ötürü önceki dönem MHP Selçuklu İlçe Başkanı Süleyman Savran’a plaket takdim edildi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim