Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli '2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bahçeli, Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum mitinglerinden sonra Ekim ayındaki ilk mitingini 16 Ekim’de Konya'da yapacak. Bahçeli, Konya merkez olmak üzere “Karaman, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur” il teşkilatlarının destekleyeceği mitinge katılacak. Kılıçarslan Şehir Meydanı'ndaki miting, saat 16.00'da başlayacak.

SON HAZIRLIKLAR ELE ALINDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek son hazırlıkları ele aldı. Toplantıda MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, İl Başkan Yardımcıları da yer aldı.

KONYA PROTOKOLÜNÜ MİTİNGE DAVET ETTİLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Konya İl Başkan Yardımcıları ve MHP İlçe Başkanlarından oluşan heyet Vali Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek mitinge davet etti.

BAHÇELİ’NİN KONYA’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERMESİ BEKLENİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli '2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net' temalı Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum’da düzenlenen mitinglerde ülke gündemine yönelik önemli mesajlarını vatandaşlarla paylaşmıştı. MHP  Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sevgi ve hoşgörü şehri Konya’dan da önemli mesajlar vermesi bekleniliyor.

Köseoğlu: 'Hezimet belediyeciliği sona erecek' Köseoğlu: 'Hezimet belediyeciliği sona erecek'

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim