AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Samed Safa Kaya’yı ziyaret etti. Milletvekili Halil Etyemez, yapılan kongreler sonucunda göreve gelen ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanlarına görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

AK Parti’nin uyguladığı ilkeli siyasetle hem ülkenin köklü sorunlarına çözüm üretildiğini hem de milletin siyaset kurumuna karşı sarsılan güvenin yeniden kazandırıldığını kaydeden Halil Etyemez, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Partimiz, medeniyet davamızın bayraktarlığını yapmaktadır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesinden hareket eden AK Partimizin politikalarının merkezinde insan vardır. Bunun için eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal güvenliğe, sanayiden enerjiye her alanda milletimizin refahı, ülkemizin geleceği için önemli çalışmalara imza atıyoruz. 18 yıldır iktidarda olan AK Partimizin AK kadroları, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Konya’mıza, ülkemize ve milletimize hizmetkar olmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti’nin gençlerden aldığı enerji ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünün altını çizen Etyemez, “İlim ve hikmet arayışında olan ve ahlakı hayatının merkezine yerleştirmiş gençlerimiz bizim en büyük zenginliğimizdir. Her daim gençlerimizin sözüne değer veriyor, siyasetin öznesi olarak görüyoruz. Bunun için iktidarımızdan önce 30 olan seçilme yaşını 18’e indirdik. Cumhurbaşkanımızın ‘Siyasette gençliğe yer vermek ustalığın şiarındandır’ sözü de gençlerimize verdiğimiz önemin kuvvetli bir göstergesidir. Genç kardeşlerimiz dik durdukça ülkemize, milletimize, mazlum ve mağdurlara hizmet etme, haksızlık karşısında dik durma yolumuzdan bizi kimse çeviremeyecektir.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim