CHP Konya Milletvekili aday adayı Halil Ercan, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olduğunu, düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu.

Toplantıya katılmak için parti binasına gelen kalabalık salona sığmayınca birçok katılımcı koridorlardan ve merdivenlerden alkışlarıyla destek verdi.

Parti binasında gerçekleşen ve yoğun bir katılım gözlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada “Sahipsiz Ereğli’ye sahip çıkmak için aday oldum” diyen Halil Ercan, milletvekili olması halinde Ereğli’nin sorunlarının çözümü için Ereğli’deki tüm siyasi temsilcileri ve STK’ları bir masada toplayarak ortak fikir üreteceklerinin sözünü verdi.

Ereğli’de işadamı olarak, toplum yararına birçok projenin altında imzası olan ve eğitimden ekonomiye kadar birçok alanda ilk sıralarda yer alması ile bilinen Halil Ercan, “Vatandaş Halil” olarak yaptıklarını da sıraladı. “Ereğli’de 2 tane köyümüze anaokulu yaparak çocuklarımızın hizmetine sundum. Ereğli’ye veterinerlik fakültesini ve Ziraat Fakültesinin inşaatını yapmak bana nasip oldu. Birer yıl arayla kaybettiğim annem ve babamın adına sonsuza kadar yaşatacak olan, onların adına 112 istasyonu yaparak şehrin sağlık hizmetine katkıda bulundum. Ereğli’de ilk ve tek ücretsiz özel okulu Ereğli’ye kazandırdım ve sanayi alanında kalifiye eleman yetiştirecek olan, iş garantili ERMES Kolejini Ereğli’ye kazandırdım. Ereğli’de eğitim alanında bir diğer hizmetim de, özel okullar noktasında oldu. İlk olarak BİL Koleji, daha sonra ise Yükseliş Kolejlerini Ereğli’ye getirdim ve bütün bunları vatandaş Halil olarak yaptım. Milletvekili Halil olarak da Ereğli’ye daha fazla hizmet yapmak nasip olursa, Ereğli’nin sorunlarına köklü çözümler getireceğim” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim