Geçtiğimiz hafta KTÜN Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ndeki kamu görevinden istifa eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayacı, MHP’den 28. Dönem Konya Milletvekili aday adaylık resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Karakayacı, “Güçlü Konya, güçlü Türkiye” vizyonuna katkı sağlamak istediğini söyledi.

KTÜN Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ndeki kamu görevinden istifa eden MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayacı, MHP Genel Merkezinde 28. Dönem Konya Milletvekili aday adaylık resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Sürecin Konya’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyen Karakayacı, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, ayakları yere basan ve geleceğe emin adımlarla yürüyen politikalarla ülkemizi geleceğe taşımaktadır. Şehrime ve ülkeme hizmet etmek için, İ'la'yi Kelimetullah davasından ödün vermeden bu kutlu yola katkı sağlamak istiyorum. Ülkemizin son yıllarda yaşadığı afetlere karşı daha dirençli ve planlı şehirler kurma vizyonunda her türlü projede yer almak, akademik bilgi ve birikimimi bu uğurda harcamayı, beni bugünlere getiren devletime, milletime ve aileme bir borç olarak görüyorum. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

DOÇ. DR. ÖZER KARAKAYACI KİMDİR?

1999 yılından buyana Konya Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesinde akademik ve bilimsel çalışmalar yürüten Doç. Dr. Özer Karakayacı yurt içinde ve yurt dışında birçok akademik çalışmanın içerisinde bulunurken, 2013-2015 yılları arasında İngiltere Newcastle Üniversitesi’nde kırsal dirençlilik/ekonomi ve kırsal alanların yeniden canlandırılmasına yönelik çalışmalarda yer aldı. Evli 2 çocuk babası olan Doç. Dr. Özer Karakayacı’nın aday adaylık süreci özellikle üniversite camiasında sevinçle karşılanırken, yeni dönemde Türkiye’nin afetler karşısında daha dirençli bir yapıya kavuşturulması için gerekli planlama çalışmalarına sağlayacağı akademik ve mesleki katkıların önemli olacağı vurgulanıyor.

'Dünyada adaleti savunmaya devam edeceğiz' 'Dünyada adaleti savunmaya devam edeceğiz'