Erbakan Konya'ya geliyor Erbakan Konya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Volkswagen Arena'da ÜniAK FEST programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlikle gurur duyuyoruz çünkü Türkiye Yüzyılı'nı emanet edeceğimiz bu gençlik, milletimizin asırlardır kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştüreceği gençliktir." dedi.

Erdoğan, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son dönemde birileri ısrarla kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor." diye konuştu.

Erdoğan,"AK Parti dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizden en çok oyu alan parti olmayı sürdürecektir." dedi.

"Gençlerimizle aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"AK Parti'nin genel üye sayısı, 11 milyon 241 ile diğer tüm partileri üst üste koyup 3 ile çarpsanız bile yetişemeyecekleri bir rakama çıkmıştır."

Erdoğan, "Gençlerimizle aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık. Bundan sonra da hiç kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıllarca bu ülkenin evlatları terör örgütlerinin pençesine itildi. Dağlarda, mağaralarda ölüme sürüklendi." diye konuştu.

Erdoğan, "3,3 milyon öğrencimizin 26 milyar lirayı bulan kredi ödemesi endeks borcunu sildik."  dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçen yıl yaptığımız düzenlemeyle üniversite eğitimini bırakmak zorunda kalan 4 milyon 242 bin vatandaşımıza yeniden okullarına dönme imkanı sağladık." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Kat sayı adaletsizliğine son verdik. Kızlarımıza uygulanan, haksızlığın ötesinde bir hakaret olarak gördüğümüz başörtüsü yasağını biz kaldırdık." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim