14 Mayıs ülkemizde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinde Konya'dan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Barış Bektaş, CHP Genel merkezinde CHP Konya Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Barış Bektaş'a eşi ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik'te eşlik etti.

 Barış Bektaş bu seçimlerin ülkemiz açısından önemli bir seçim olduğunu belirterek, "14 Mayıs'ta ülkemizde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarınlara çıkaracak bir seçim olmasını dilerim. Bu seçimde Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağı umudundayız. Türkiye'nin birleştiren Gücü olan partimiz CHP'den Konya Milletvekilli Aday adaylı için genel merkezimizde başvurumu yaptım. Bundan sonra partimizin iktidarı için elimden gelen çalışmayı ve mücadeleyi vermeye devam edeceğim. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının çözümü için gerekenlere yapmayı sündüreceğim.  Artık Türkiye 2023 seçimlerine adım adım ilerliyor. Cumhuriyetin 100. Yılında gerçekleşecek olan seçimlerin büyük bir öneme sahip olduğunun da bilincindeyim. Bu seçimde halkımız ekonomik krizi, geçinememe derdini ve ülkemizin gelecek kaygısını taşıyarak sandığa gidip oyunu kullanacaktır. Demokrasi gereği görevini yerine getirecektir. İnanıyorum ki, halkımızın da desteğiyle 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve Millet İttifakı bileşenlerini de iktidar olacaktır. İl başkanlığım sürecinde bana destek veren il yönetim kurulu üyelerine, ilçe koyulduk. Ülkemizi belirlenen hedeflere ulaştırmak, genç kardeşlerimizin temsilcisi olmak, ülkemizin, Konya’mızın, bölgemizin ve Seydişehir’imizin sorunlarını yakından takip edip çözüme kavuşturmak için heyecan ve gururla üstüme düşen tüm sorumlulukları partimizin belirlediği hedefler doğrultusunda yerine getirmek için gayret edeceğim.  Bu vesileyle genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda kutlu davamızın İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için ayrılıyorum” dedi.

BATUHAN AYDIN KİMDİR?

Mahmut Esat İlkokulunu 2002 yılında bitirdi. Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulundan sonra başladığı Mahmut Esat Anadolu Lisesi'nden 2009 yılında mezun oldu.2009-2010 eğitim öğretim yılında DPÜ İİBF, İKTİSAT bölümünde okudu. 2010 yılında başladığı Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari bilimler Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu.2014-2015 yılları arasında Almanya Bremen’de denklik ve çift anadal eğitimi aldı. 2015-2016 eğitim döneminde Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimler Fakültesine girmeye hak kazandı. Proje Döngüsü, Proje İzleme değerlendirme ve raporlama, Avrupa Birliği destek mekanizmaları ve uygulamaları, Hibe ve Mali destek yönetimi, Satın Alma Usulleri, Kayıt Tutma, İhale Dosyalarının Hazırlanması ve İzleme Bilgi Sistemlerinin Kullanılması, Bölgesel Yatırım Olanakları ve Bölgesel Tanıtım-Markalaşma, Teşvik Politikaları ve Teşvik Uygulamaları, alanlarında eğitimleri bulunmaktadır. 2015 yılında Askerlik görevini tamamlayan Aydın; yine 2015 yılından itibaren aile şirketi olan Aydın Yakacak İnşaat firmasında yönetici olarak çalıştı. Batuhan Aydın 2016’da Seydişehir Klasik Otomobilciler Kulübünde kurucu Başkanlık görevlerinde bulundu. 2017 yılında Seydişehir Türkiye Gençlik Vakfı’nda (Tügva) kurucu yönetim kurulu üyeliği ve İlçe Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Yine 2019 Yılında Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Derneği yönetiminde ve Seydişehir Judo Kulübünde yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2020 yılı AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinde Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 2016 yılında Nedime Merve Aydın ile dünya evine giren Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır.

EMİNE ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim