banner5

Bakan Soylu'dan kritik açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, üç ülkenin konsolosluğunu kapatma kararına tepki göstererek, "Türkiye'ye karşı bir psikolojik harp yürütülmektedir." dedi.

02 Şubat 2023 Perşembe 10:22
Bakan Soylu'dan kritik açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da "Jandarma Genel Komutanlığı 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"(Üç ülkenin konsolosluğunu kapatma kararı) 60 milyon turist hedefi koyduğumuz günde, Türkiye'de yeni bir psikolojik harp başlatmanın eşiğinde olmuşlardır."

2023 yılında DEAŞ'a karşı 60 operasyon gerçekleştirdik, 95 kişi gözaltına alındı. 2022 yılında ise 1042 operasyon yapıldı 600'ün üzerinde kişi tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner64

banner50