Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masaya ilişkin, "Allah'ın izniyle bu masa, Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanını belirleyecek, parlamento aritmetiğinde de çoğunluğu elde ederek, ülkemizin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretecektir." dedi. Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplandı. Kongrede konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu, adaletin açığı kapatılmadan cari, bütçe ve dış ticaret açığının kapatılmasının mümkün olmadığını söyledi. Türkiye'de milyonlarca işsizin bulunduğunu ve yoksulluğun her geçen gün derinleştiğini ifade eden Karamollaoğlu, "İsraf almış başını gitmiş. Artık 'İhalelerde yolsuzluk yapılıyor' diyemiyoruz, adeta yolsuzluk yapmak için ihaleler yapılıyor." diye konuştu. Temel Karamollaoğlu, devletin vazifesinin kimlik dayatmak değil, var olan kimliklerin devlet şemsiyesi altında huzur, barış ve güven içerisinde varlıklarını özgürce sürdürmesini sağlamak olduğunu dile getirdi. Ülkenin her ferdinin ortak problemlerine çözüm üretmek adına yola çıktıklarını ve bir masa etrafında bir araya geldiklerini belirten Karamollaoğlu, şöyle devam etti: "Bu masa, kaybedilecek seçimin ardından yaşanacak bir 5 yılın daha ülkemize ve insanımıza neye mal olacağını gayet iyi bilenlerin kurduğu bir masadır. Birileri algı fabrikalarında sürekli yeni düşmanlar, hainler, teröristler icat edip toplumu birbirine kırdırmak istiyor. Ancak kaybeden hep Türkiye oluyor, kazananlar ise daima bir avuç zadegan. Bilinsin ki bu devir kapanmıştır artık. 85 milyonun kazanacağı bir dönemi başlatıyoruz. Allah'ın izniyle bu masa, Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanını belirleyecek, parlamento aritmetiğinde de çoğunluğu elde ederek, ülkemizin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretecektir." İktidar olmaları halinde hayata geçirecekleri politikaları ve hedefleri de anlatan Karamollaoğlu, "Bugünkü zihniyet çarpıktır, bugünkü düzen bozuktur. Biz bu bozuk düzeni, bu çarpık zihniyeti değiştirmek için mücadele ediyoruz. İşte bugün 'Bismillah' diyerek önümüzdeki seçimlerin startını veriyoruz. Bu seçimde milletimizle el ele, yürek yüreğe verecek, bu bozuk düzeni, bu rüşvetçi soygun düzenini değiştireceğiz." ifadesini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU TEK ADAY

"Kararlıyız Milletin İktidarında Saadet Var" sloganıyla düzenlenen kongrenin Divan Başkanlığına, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya seçildi. Karamollaoğlu'nun tek aday olduğu kongrede, bin 200 delegenin oy kullanması bekleniyor. Kongrenin yapıldığı salonun girişine eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın ve Genel Başkan Karamollaoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu dev poster, salon içine ise "Saatlerinizi iktidara ayarlayın" yazılı pankart asıldı.

KONYALI 4 İSİM KURULLARDA GÖREV ALDI

İstanbul'da deprem riski var...! İstanbul'da deprem riski var...!

Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresi’nin ardından Konyalı isimler kurullarda görev aldı. Saadet Partisi Konya İl Başkanı  Hüseyin Saydam, Tacettin Çetinkaya ve Lütfi Yalman  Genel İdare Kurulu Asil Üyeliği görevlerinde yer alırken Necati Eroğlu ise Genel İdare Kurulu  yedek  Üyeliğinde yer aldı.

AA

Editör: TE Bilişim