İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek, “Eğer arzu ettiğin hesabı kesmek için İmralı'dakini çıkarmanın peşindeysen orada duracaksın” ifadelerini kullanmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Akşener'in bu ifadelerini ele alarak, sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaptı.

Sözcü Çelik, Akşener'in kullandığı ifadeleri kınadıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kullanılan bu sözlerin kabul edilemez olduğunun altını çizdi.

“İnsanlığın ve milletimizin düşmanı teröre karşı en güçlü ve tavizsiz mücadele Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sürmektedir

Çelik, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın hapisten çıkarılacağını söylemenin iftira siyaseti olduğuna dikkati çekerek, “Bu yaklaşım her türlü siyasi değerin çiğnenmesi demektir. Bu şekilde hem Cumhurbaşkanlığı makamına hem de Türk adaletine iftira atmak bir siyaset yapma biçimi değildir. Cumhurbaşkanımız, gerek başbakanlığı döneminde gerekse şimdi devletimizin başı olarak teröre karşı en güçlü mücadelenin verilmesinin arkasındaki iradedir. İnsanlığın ve milletimizin düşmanı teröre karşı en güçlü ve tavizsiz mücadele Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sürmektedir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim