AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı için Sille Baraj Parkı'nda toplantı düzenledi. Belirli aralıklarla ilçe genelinde yürütülen teşkilat faaliyetlerinin değerlendirmesi için bir araya gelen AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı'nda görevli mahalle başkanları düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi.

Sille Baraj Park'ında düzenlenen toplantıya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, ilçe teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

‘ADIM ADIM 2023'E HAZIRLANIYORUZ’

Pandemi şartlarına uygun olarak teşkilat faaliyetlerini hızlandıracaklarını ifade eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Geride bıraktığımız bir buçuk sene içerisinde bir müddet çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Neredeyse bir yıldır teşkilat faaliyetlerimizi sosyal medya üzerinden gerçekleştiriyorduk. Artık adım adım 2023'e yaklaşıyoruz. Dolayısıyla teşkilat faaliyetlerine belli derecede başlamamız gerekecek. Yeni normal sürecine uygun şekilde çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor çünkü bu hastalığın ne şekilde süreceği belli değil bizim de teşkilat faaliyetlerini ara vermemiz mümkün değil. Yakında koordinatör arkadaşlarımızla da irtibata geçeceksiniz, bizler aşama aşama faaliyetlerimize başlıyoruz. Bunun da ilk adımı olarak da mahalle başkanlarımızdan, koordinatörlerimizden ve mahallelerimizde görev yapan meclis üyelerimizi de dahil ederek mahalle yönetimimizle birlikte teşkilatta bir toplantı yapmak istiyoruz." dedi.

‘MAHALLELERİMİZLE İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’

Pandemi nedeniyle toplantıları gerçekleştiremediklerini ancak mahalle ziyaretleri ile mahalle sakinleriyle bir araya geldiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “2020 Mart ayından bu yana bir araya gelemiyoruz, istişare yapamıyoruz. Bizim hem belediye olarak hem yerel yönetimler olarak hem de ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Birlikte istişare edemediğimiz bize aktardığınız konularla ilgili biz yine değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Aslında geleneğimiz olarak yılda iki sefer toplu olarak ve bire bir görüşmeler yaparak mahallelerimizde ihtiyaç olan konuları birlikte değerlendiriyorduk. Son yıllarda bire bir yapmadık, başkanımızla birlikte çok da kalabalık olmadan mahallelerimizi ziyaret ettik ve mahallelerimizin ihtiyacı doğrultusunda çalışmalar yaptık. Geçtiğimiz yıl iki sefer mahallelerimize ziyaretler yaptık. Çok şükür belediyecilik faaliyetleri noktasında hiçbir eksiğimiz yok. Elimizden geldiği kadar fazlasıyla altyapı hizmetleri noktasında, yol faaliyetleri noktasında, temizlik faaliyetleri noktasında temel belediyecilik hizmetlerini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Hedeflerimiz yüksek bu hedefleri gerçekleştirmek için çabalıyoruz" şeklinde konuştu.

‘MAHALLE BAŞKANLARI GENEL BAŞKANIMIZIN KILCAL DAMARLARIDIR’

AK Parti'de mahalle başkanlarının görevlerinin önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, "Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelmiş olmanın mutluluğu içersindeyim. Cumhurbaşkanımız konuşurken, muhtarlarımızın kılcal damarlarımız olduğunu ifade eder. Ama genel başkanımızın kılcal damarları da mahalle başkanlarımız yani sizlersiniz. Selçuklulu olmak farklılık gösteriyor ben il teşkilatında aynı zamanda eğitim komisyonundayım Selçuklu Belediyemizin Selçuklu'daki eğitim yatırımları her zaman konuşuluyor ve tercih sebebi oluyor. Biz de bunlarla gurur duyuyoruz. Bu toplantılara katılımımız buradaki gibi yoğun olursa bu güzellik tüm Selçuklumuza yansıyacaktır. Çalışmalarınız, gayretleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim