AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından 76.’sı düzenlen İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Selçuklu Belediyesi’nin bir yıllık çalışmalarını içeren sunum yaptı.

Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti önceki dönem milletvekilleri Hüsniye Erdoğan, Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı katıldı.

İl ve ilçe teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 21 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk halkına hizmet ettiklerini söyledi. Usta, “Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde halkımıza hizmet yolunda ilk günden itibaren hiç tereddüt etmedik, hiç vazgeçmedik, önümüze engeller çıksa da hepsini bir bir aştık. AK Parti'yi bu ülkedeki diğer teşkilatlardan farklı kılan en önemli özelliği tabii ki bizim 11 milyonu aşmış üye sayımız. İnşallah 2023 yılında da Konya'yı, AK Parti'yi birinci yapıp Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan yaparak 2053 ile 2071 vizyonumuza ve hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Hepimiz bulunduğumuz görevde, konumda ve teşkilatta makam mevki gözetmeksizin her daim çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince teşkilat mensuplarımızla birlikte hep beraber sahada olacağız. Erken bir seçim yok, bunu biliyoruz hepimiz ama önümüzdeki süreçte sanki seçimdeymişizcesine sıkı çalışacağız. Konya'nın yüzölçümü ne kadar büyük olursa olsun bizim de o derece gönlü büyük, kendisi büyük teşkilat mensuplarımız var. 2023'te de bu ülkeyi yönetmek için milletimizin bize vermiş olduğu güvenle Cumhur İttifakı olarak inşallah sandıktan birinci çıkarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Tüm teşkilatlar olarak 2023 seçimlerine ilk günkü aşk ve heyecanla hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Orta Asya’dan gelen ecdadımız türlü şart ve zorluklarla buralarda bin yıldır medeniyet kurdu ve toprakları bize emanet etti. İnşallah bizler de bizden sonraki kuşaklara daha büyük ve güçlü Türkiye'yi bırakacağız. İlk günden beri bu çabayı ortaya koyan siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Yeni düzende Türkiye çok daha etkin ve güçlü olmak zorunda’ diyor. Biz bu liderliği başta bölgemiz olmak üzere tüm dünyaya ilan ettik. Yaşadığımız sürece baktığımız zaman Türkiye'nin haklı duruşunun ve aldığı pozisyonun ne derece insani olduğunu, ne derece tarihin temelinden gelip güven ekseninde devam ettiğini görüyoruz. Dünyanın barışa susadığı bu dönemde AK Parti teşkilatı olarak bizler de liderimizin gösterdiği yoldan gayretimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Pandeminin ekonomik etkilerinin devam ettiğini ve bu krize Rusya-Ukrayna savaşının eklendiğini belirten AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bu süreçte izlediği politika ve dünyanın geri kalanıyla kurduğu muazzam iletişim ile hem Türkiye'nin önemi tescillendi hem de Türkiye'yi çözümün bir parçası haline getirdi. Bizler AK Parti ailesi olarak bu süreçte Türkiye'nin yenidünya düzeninde güçlü bir şekilde yerini aldığını biliyoruz. Bu kararlı yürüyüşümüzü devam ettirebilmek için 2023 seçimlerinden de güçlü bir şekilde çıkabilmemiz hayati bir önem taşıyor. Türkiye pandemi sürecinde tüm dünya gibi pek çok zorlukla mücadele etmek zorunda kaldı ama buna rağmen gerek hükümetimiz gerek yerel yönetimlerde belediyelerimiz mazeret değil hizmet üretmeye devam ediyor. Daha fazla hemşehrimize ulaşabilmek için özellikle tüm teşkilat mensuplarımızla sahada olmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Her zaman olduğu gibi mücadele ettiğimiz bu kutlu yolculukta önemli süreçlerin arifesindeyiz. Başta kendi coğrafyamızda, hemen yanı başımızda cereyan eden ve tüm insanlığın vicdanını dağlayan terör olayları, savaşlar ve zulümler olmak üzere tüm dünyada insanlığı hedef alan pek çok olumsuzluğu bir arada yaşıyoruz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen davamızın öncüsü, AK Partimizin kurucusu ve dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğü, basireti, gayreti ve güçlü iradesi, milletimizin ise birlik beraberliği ve desteği sayesinde hem kendi topraklarımızda güvenli bir şekilde barış ikliminde yaşıyoruz, hem de tüm dünyadaki mazlumlara umut ışığı olmaya devam ediyoruz. İşte tam bu süreçte, 2023 yılında, Cumhuriyet’in 100. yılında yapılacak seçimler ülkemiz, milletimiz ve hatta tüm dünya için çok büyük bir önem arz etmektedir. AK Partimizin 20 yıllık iktidarında elde edilen kazanımlar ve ortaya koyulan yatırımlar inşallah bu seçimle birlikte taçlanacak, büyük Türkiye idealinde önemli bir miladı hep beraber yaşamış olacağız.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim