Nur Deluxe Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen düğün ve nikah merasiminde Yaşlı ve Özboyacı ailelerini Konya protokolü ve iş dünyası da yalnız bırakmadı.

Özboyacı Yaşlı Ailesi (6)

Siyaset, sanat ve medya camiası Tarık Terzi’nin düğün merasiminde buluştu
Siyaset, sanat ve medya camiası Tarık Terzi’nin düğün merasiminde buluştu
İçeriği Görüntüle

Çiftin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıyarken Konya Valisi İbrahim Akın, AK Parti Konya milletvekilleri Latif Selvi, Selman Özboyacı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, AK Parti eski İl Başkanı Hasan Angı ve çiftin sevenleri de nikaha şahitlik etti.

Özboyacı Yaşlı Ailesi (4)

Konya Yenigün Gazetesi olarak biz de Özboyacı ve Yaşlı ailelerini tebrik eder; Hüma ve Enes çiftine ömür boyu mutluluk dileriz.

Özboyacı Yaşlı Ailesi (1)

Muhabir: TÜLİN ŞEKER