Türkiye Kupası finalinde Cihan Aydın düdük çalacak Türkiye Kupası finalinde Cihan Aydın düdük çalacak

26 haftalık zorlu maratonda 20 galibiyet, 3 beraberlik ve yalnızca 3 mağlubiyet alarak güçlü bir performans sergileyen Meram Karakartallar, rakip fileleri 80 kez havalandırırken, kalesinde sadece 23 gol gördü. Ligin hem en üretken hücum hattına hem de en sağlam savunmalarından birine sahip olan takım, her yönüyle şampiyonluğu hak etti.

Takımın gol yükünü çeken isim ise 30 golle sezonu gol kralı olarak tamamlayan genç forvet Halis Atça oldu. Atça’nın etkileyici performansı, Karakartallar’ın zirve yürüyüşünde kilit rol oynadı. Şampiyonluk sonrası kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ 2024-2025 sezonunda Konya Amatör Ligi’nde fırtına gibi esen Meram Karakartallarımız, sezonu 63 puanla zirvede tamamlayarak şampiyon oldu ve adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdı. 26 haftalık zorlu maratonda 20 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 3 mağlubiyet alan ekibimiz, rakip fileleri tam 80 kez havalandırırken, kalesinde sadece 23 gol gördü. Hücum gücümüzle göz doldururken, savunmamız da ligin en sağlamlarından biri oldu. Gol yollarındaki en büyük kozumuz ise 30 golle sezonu gol kralı olarak tamamlayan Halis Atça oldu.

Genç forvetimiz, etkileyici performansıyla takımımıza büyük katkı sağladı. Şampiyonluk yolculuğumuzda büyük emek veren Kulüp Başkanımız Mustafa Metin, teknik heyetimiz Mesut Demir ve Hakkı Kamar, takım kaptanımız Serkan Kaya ve yönetim kurulumuzla birlikte, son haftaya kadar inancımızı yitirmeden mücadele ettik ve hedefimize ulaştık. 7’den 70’e tüm futbolcularımız ve onların aileleriyle birlikte bu başarıya inandık, kenetlendik ve başardık! Bu şampiyonluk, sahada ter döken futbolcularımız kadar tribünde dua eden, destek veren ailelerimizin ve taraftarlarımızın da zaferidir. Meram Karakartallar artık Bölgesel Amatör Lig’de! Yeni hedefimiz bu ligde de başarılı olmak ve Konya futbolunu en iyi şekilde temsil etmek olacak. Tüm taraftarlarımıza, oyuncularımıza ve kulübümüzün her kademesinde emek veren herkese teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin.”

Muhabir: MUHAMMED ESAD ÇAĞLA