Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu 15 Ağustos’ta başlayacak. Bu yıl süper Lig’de 20 takım mücadele edecek. Bu 20 takım arasında 100. yıla hazırlanan Konyaspor’umuz da şehrimizi temsil edecek. Bu yıl yapılan Konyaspor Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından göreve gelen Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konyaspor’un başarısını artırmak için yoğun bir gayret içerisindeler. Konyaspor’a katkı sunacak transferlerin yanında Konyaspor’a gelir getirecek çalışmalar için de gayret ediyorlar. Taraflarımız takımımıza heyecan ile transfer beklerken Konyaspor yönetimi kulübe iyi futbolcular kazandırmak için yoğun gayret sarf ediyor.

Bu sezonda Konyalıların daha çok sahiplenmesi; Teknik heyet ve futbolcularımızın başarısı ile bu yıl inşallah başka bir Konyaspor izleyeceğiz. Özellikle taraftarlar olarak hepimiz kulübümüze gelir getirecek kampanyaların ve çalışmaların içerisinde yer almalıyız. Bayramdan önce cumartesi, pazar ve pazartesi günü Kültür Park’ta, Konyaspor Mobil Mağaza taraftarlarla buluştu. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de Kültür Park’ta bulunan Mobil Mağazamızı ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Ceo’su Ufuk Yaşar ve Konya Store Mağazalar Genel Müdürü Ali Koçak hazır bulundu. Mobil Mağazada ürünleri inceleyen Başkan Fatih Özgökçen, Konyaspor taraftarlarını mağazalardan ve web sitesi üzerinden yeni sezon ürünlerini alarak kulübe destek olmalarını istedi. Evet, Konya’da yaşayan 7’den 70’e her Konyalı, Konyaspor’a sahip çıkmalı... Anadolu kulüpleri arasında Konyaspor taraftarlığının farkı da lisanlı ürün alımı ve kulübe gelir getirme noktasında ortaya çıksın.

İnanıyorum ki 100. yılda Konyaspor taraftarı üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Konya Store Mobil Mağazayı özellikle Konya’nın her yerinde ve ilçelerinde de göreceğimizden hiç kuşkum yok. Özellikle şehrimizde bulunan gurbetçi hemşerilerimizin Konyaspor Mobil Mağazadan ürün alması konusunda kampanyalar yapılmalı. Hemşerilerimizin yurt dışında lisanslı Konyaspor ürünleri ile cadde ve sokaklarda gezmesinin Konyaspor’umuzun marka değerine daha fazla değer katacağı inancındayım. Konyaspor farkındalığı için Konyaspor algısına olumlu katkı sağlayacak ürünlerin her yerde en uygun maliyetlerle bulunabilmesi gerekir. Taraftar ürünlerinin şehrin her yerinde sergilenmesi, satılması kulübe çok katkı verecektir.

Bu arada Teknik Direktörümüz İlhan Palut hocamı da tebrik ediyorum. Hocamız Konyaspor ürünlerini sürekli giyerek ürünlerin reklamını gerçekleştiriyor. Haydi Konyaspor taraftarı 100. Yılda Konyaspor’umuzun gücüne güç katmak adına Konya Store’a...