Konya'nın kültür sanatına önemli katkılar sunan MEDAŞ, 2022-2023 sezonunu ilk sergisiyle beraber yeni dönemini açtı. Betül Öncel ve Öğrencilerinin "Hayalden Emeğe" isimli sergi MEDAŞ Sanat Galerisinde açıldı. 12-18 Eylül arasında açık olacak olan sergi 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaret edebilecek. “Hayalden Emeğe” adlı sergi için hazırlanan el işi yapma eserler de satışa sunuldu. Serginin açılış programına MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile Eğitimci Betül Öncel ile çok sayıda davetli katıldı.

‘EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ KONYALILARIN BEĞENİSE SUNMANIN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ’

Serginin açılış konuşmasını yapan Eğitimci Betül Öncel, “Günler süren öz verili çalışmalarımız Konyalıların beğenisine çıktı. Birbirinden değerli katılımcı arkadaşların tamamen el emeği, göz nuru ile oluşturduğu eserleri Konyalıların beğenisine sunduğumuz için mutluyuz. Emeği geçen arkadaşlarıma ve MEDAŞ Sanat Galerisine teşekkür ediyorum. Tüm Konyalı hemşerilerimizi sergimize davet ediyorum” dedi.

‘BU YILDA SAYISIZ SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ’

Kütüphane ve Teknoloji Festivali'nde dijitalleştirme konuşuldu Kütüphane ve Teknoloji Festivali'nde dijitalleştirme konuşuldu

Konya'nın kültür ve sanat potansiyeline yatırım yaptıkları için mutlu olduklarını dile getiren MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, 2022-2023 sezonunun ilk sergisinin açılışını yaptık. MEDAŞ olarak kentteki her türlü organizasyona destek vermeye çalışıyoruz. Spordan sanata, eğitimden sosyal sorumluluk projelerine kadar her alanda çalışmalar yürütüyoruz. MEDAŞ Sanat Galerimizde bu çalışmalarda başı çeken projelere imza attığımız güzel bir mekan. Bu yılda Konya'da sayısız sergiye ev sahipliği yapacağız" ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim