Şehrimizin gururu Konyaspor önümüzdeki sezon 100.yılını kutlayacak. İnşallah Konyaspor sezon öncesinde doğru planlamalar ile en iyi yerlerde sezonu başarılı bir şekilde bitirerek Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Konyaspor 2015-16 sezonunda ligi 3. sırada bitirmiş ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Konyalılar olarak önümüzdeki sezonda daha iyi başarılara imza atabilmek için şehrimizi şimdiden hazırlamamız gerekiyor. Özellikle taraftar ile yönetim arasındaki bağları güçlü kılacak ismin kulüp başkanı olması gerektiğine inanıyorum. Şehrimizi lig başlamadan önce hem kulübümüze katkı hem de şehrimizi havaya sokmak adına Kule Site, Kent Plaza, Bera Holding gibi yüksek binalara dev bayraklar asılmalı. Ayrıca şehrin her tarafına Konyaspor bayraklarının asılması gerektiğine inanıyorum.

Şehir yöneticilerimiz ve başkanlarımız Konyaspor için gereken her şeyi yapıyor. Bu fedakârlığa ve desteğe şehrin iş insanlarının ve şehirde yaşayan bireylerin de sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Bir şehir için spor takımı oldukça önemlidir. Bunun için şehrimizin takımına sahip çıkmamız gerekiyor. Özellikle Konya Store’dan da 100.yıla özel ürünler bekliyoruz. Hazırlanan bu ürünlerin de çok sayıda satılabilmesi için her bütçeye uygun olması oldukça önemli. Bu sezon emeklerinden ötürü Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve sporcularımızı yürekten kutluyorum…

Konya spor basını, Konyaspor’un iyi gününde de kötü gününde de yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Konya basını Türkiye’ye örnektir. Şehrine ve şehrinin değerlerine her daim sahip çıkar. 100.yılda da hem Konya spor camiası hem de kulüp yöneticileri ile beraber tıpkı 2015-2016 sezonunda olduğu gibi daha iyi sonuçlar alacağına yürekten inanıyorum. Bursaspor, Trabzonspor ve Başakşehir’in ardından inşallah 100. yılda Anadolu Kartalı Konyaspor’un da şampiyon olması en büyük temennimizdir. İnşallah doğru planlama ile bu hedefimiz gerçekleşir. Özellikle kongre sürecine geçtiğimiz bu dönemler ve sezon boyunca Konya’yı Ankara’da temsil eden başta Milletvekilleri olmak üzere Konyalı bürokratları Konyaspor’un yanında daha çok görmek istediğimizi de buradan belirtmek istiyorum.

Şehrimizin gururu Konyaspor’a verilen desteklerin aynısının Karatay Termal 1922 Konyaspor’a ve Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımlarına da verilmesi gerektiğine inanıyorum. Buralarda yetişecek sporcular ile Konya, spordaki başarısını Türkiye’ye ve dünyaya daha fazla gösterecek. Vakit kuyu kazma ve eleştirme vakti değil, vakit birlik olma, vakit 100. yılda şampiyon olma vaktidir.