Konyaspor’un marka değerini sahaların dışına taşıyarak taraftarlarıyla günlük yaşamın her anında daha güçlü bağlar kurma hedefi, yeni bir projeyle hayata geçiyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar ve stratejik iş birliği görüşmeleri kararlılıkla devam ediyor. Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, projenin hazırlık süreci ve uygulama aşamalarına yönelik kritik değerlendirmelerde bulunmak üzere BEYSU Genel Müdürü Mustafa Bilgiç ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen zirvede projenin tüm detayları masaya yatırıldı.
YIL SONUNDA RAFLARDA: KONYASPORSU İÇİN TARİH VERİLDİ
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, projenin en geç yıl sonu itibarıyla faaliyete geçirilmesinin planlandığını duyurdu. Kulübün ticari ve kurumsal vizyonuna büyük katkı sunacak bu adımın önemine dikkati çeken Başkan Atiker, "Konyaspor'un yalnızca futbol sahalarında değil, hayatın her alanında taraftarımızla buluşmasını hedefliyoruz. KonyasporSU Projesi, kulübümüzün marka değerini farklı alanlara taşıma ve taraftarlarımızla günlük yaşamda daha güçlü bağlar kurma hedefi doğrultusunda önemli bir adım. İnşallah projemizi yıl sonu itibarıyla hayata geçirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ALTAY VE BEYSU AİLESİNE TEŞEKKÜR
Projenin hayata geçirilmesinde ve hazırlık süreçlerinin koordinesinde büyük destek alındığını belirten Başkan Atiker, emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Atiker, "Projeye sağladıkları katkı ve desteklerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a ve BEYSU ailesine yürekten teşekkür ediyoruz" diyerek iş birliğinin gücüne vurgu yaptı. Konyaspor taraftarlarının büyük bir ilgiyle beklediği projenin hayata geçmesiyle birlikte yeşil-beyazlı armanın günlük hayatın her alanında daha görünür olması bekleniyor.




