2021-2022 Süper Lig sezonuna şehrimizin gururu Konyaspor, güzel bir başlangıç yaptı. 6 haftadan bu yana namağlup olma unvanını koruyan Konyaspor oynadığı futbol ile de adından söz ettiriyor. Her ne kadar Konyaspor’un başarısını ve mücadelesini görmek istemeyen spor yorumcuları ve bazı medya organları olsa da bizler şehrimizin takımı Konyaspor’a ve futbolcularına ve yönetimine destek konusunda elimizden geleni yapıyoruz.

Konyaspor bu yıl oynadığı futbol ile taraftarın gönlünde taht kurmuş durumda. Süper Lig'in 6. haftasında kendi sahasında Trabzonspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamasına rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Konyaspor, geçtiğimiz sezondan çok farklı bir başlangıç yaptı. Yeşil-Beyazlılar, 2020-2021 sezonunda İsmail Kartal yönetiminde ilk 6 haftalık bölümde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 6 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gördü. 6 puan toplayan Konyaspor, söz konusu haftada 16. sırada bulunuyordu.

Bu sezon ise İlhan Palut yönetiminde lige başlayan Yeşil-Beyazlı ekip, oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Rakip fileleri 9 defa havalandıran Konyaspor, ağlarında 5 gol gördü. 12 puan toplayan Konyaspor, 6.sırada yer alıyor.

İnşallah önümüzdeki maçlarda takım ruhu ile birlikte Konyaspor’umuzun başarıları artarak devam edecek ve adından söz ettirmeyi de sürdürecek. Geçtiğimiz haftalarda da dile getirdiğimiz gibi Konyaspor sahadan ne skorla ayrılırsa ayrılsın takımımıza ve hocamıza desteğimizi sürdürmemiz gerekiyor. Özellikle iç saha maçlarında tribünleri doldurmamız gerekiyor. Perşembe günü basın tribününde maç izlerken oldukça heyecanlandık. Maçın sonucunda alınan 1 puan iyi olsa da 3 puan alsa idik daha da güzel olacaktı.

Şimdi milli maç arası öncesinde oynayacağımız Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarına odaklanmalıyız ve milli arayı da verimli geçirdik mi bu yıl Konyaspor rakiplerinin korkulu rüyası olmayı sürdürecek. Trabzonspor karşılaşmasında mücadeleden ve oyundan kopmayan futbolcularımızın ayaklarına sağlık.

Bu arada A Millî Futbol Takımının çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Milli Takımın defans için Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık’ı izlemesini de tavsiye ederim.