"SEÇİM VAATLERİMİZİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Belediye binasında projenin detaylarını paylaşan Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, yeni hizmet binasının ilçenin asayiş kalitesini zirveye taşıyacağını vurguladı. Göreve geldiği günden bu yana stratejik adımlar attıklarını ifade eden Meşe, "Seçim vaatlerimiz arasında yer alan ve ilçemizin asayiş hizmet kalitesini artıracak olan Çeltik İlçe Jandarma Komutanlığı binasının ihalesini gerçekleştirdik" sözleriyle projenin resmiyet kazandığını belirtti. Başkan Meşe, hizmet anlayışının temelini şu sözlerle özetledi: "Bizim önceliğimiz Çeltik halkına hak ettiği hizmeti sunmaktır. Verdiğimiz sözleri birer birer hayata geçirmeye, ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz".

KOORDİNASYON VE TEŞEKKÜR MESAJI

Yatırımın ilçeye kazandırılma sürecindeki güçlü iş birliğine dikkat çeken Başkan Ali Meşe, Ankara ve Konya hattındaki destekçilerine özel olarak teşekkür etti. Meşe, açıklamasında minnet duygularını şu ifadelerle dile getirdi: "Bu önemli yatırımın ilçemize kazandırılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen önceki dönem İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’ye, AK Parti Konya İl Başkanımız Sayın Fatih Özgökçen’e, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Hacı Zuhal ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Akar’a şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunarım".

Batı Cephesi'nden şehre sert çıkış: "Akşehir'den kazanıp kulübe sırtınızı dönmeyin!"
Batı Cephesi'nden şehre sert çıkış: "Akşehir'den kazanıp kulübe sırtınızı dönmeyin!"
İçeriği Görüntüle

MODERN ÇELTİK İÇİN TEKNİK DONANIM

Çeltik İlçe Jandarma Komutanlığı binası, tamamlandığında bölgenin en modern kamu binalarından biri olacak. Hem mimari yapısı hem de teknik donanımıyla personelin verimli çalışmasına imkan sunacak olan proje, ilçenin asayiş altyapısını güçlendirecek. Başkan Meşe, modern çalışma ortamı sunacak olan bu yeni binayı "kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız" diyerek Çeltik halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ