Konya'da trafiğin en yoğun aktığı arterlerden birinde yaşanan aksaklık, polis ekiplerinin dikkati ve örnek davranışı sayesinde olaysız atlatıldı. Selçuklu ilçesinde seyir halinde olan bir sürücü, aracının arızalanması üzerine sol şeritte durmak zorunda kaldı.
TRAFİK AKIŞINI KESİP ARACI İTTİLER
Yeni İstanbul Caddesi üzerinde rutin devriye görevini yürüten İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, en sol şeritte duran ve arkadan gelen araçlar için büyük tehlike oluşturan otomobili fark etti. Olası bir kazanın önüne geçmek için anında harekete geçen ekipler, örnek bir iş bölümüne imza attı.
Polis memurlarından biri akan trafiği durdurarak yol güvenliğini sağlarken, diğer polis memuru ise arızalı otomobili arkadan iterek yolun sağ şeridindeki güvenli alana kadar taşıdı.
O ANLAR KAMERADA
Trafik polislerinin sürücünün imdadına yetiştiği ve olası bir felaketi önlediği o duygu dolu anlar çevredeki bir araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, polis memurunun yoğun trafiği kesmesi ve meslektaşının aracı iterek emniyetli bölgeye çekmesi net bir şekilde yer aldı. Ekiplerin bu duyarlı müdahalesi vatandaşların takdirini topladı.






