AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Kasım 2022 Cumartesi günü Mevlâna Meydanı’nda Konyalılarla buluşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu yıl içinde 3. kez Konya’ya teşrif edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Ocak 2022’de Konya-Karaman YHT Hattı açılışı ile 9 Ağustos 2022’de ‘Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları açılış programını gerçekleştirmek için Konya’ya gelmişti. Konyalılar ve tüm Türkiye’nin gözü cumartesi günü Konya’da olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’da vereceği mesajlar merakla bekleniyor. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da miting yapmanın yanı sıra Konya’ya kazandırılan ASELSAN Konya başta olmak üzere Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerini kesintisiz bağlayacak Eğiste Hadimi Viyadüğü Projesi'nin de açılışını gerçekleştirecek. Bu açılışların yanı sıra Konya’ya kazandıran diğer önemli tesislerin de açılışı planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısında dava arkadaşları ile buluşarak 2023’e giden yolda beklentilerini ve isteklerini dava arkadaşları ile paylaşacak. Bu arada AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın Erdoğan’a güzel bir karşılama yapacağı da aldığımız duyumlar arasında. Konyalılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Konya’nın devam eden projelerindeki son durumları ve yeni planlanan projeleri de heyecanla bekliyor. Konyalı genç bir gazeteci olarak 7-17 Aralık tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirecek Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arûs) öncesinde Cumhurbaşkanımızın Konya’ya davet edilmesinin de bu yılki Şeb-i Arûs  törenleri için önemli olduğu kanaatindeyim.

AK Parti Konya İl Başkanlığı Cumhur İttifakı’nın ortakları MHP ve BBP yetkilerini de mitinge davet etmiş. Cumhur İttifakı olarak Konya’da üç il başkanının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile verecekleri bir karenin de 2023 seçimlerine giden yolda önemli olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Konyalılar olarak cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini ve mesajlarını heyecanla beklediğimizi belirterek şimdiden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimize hoş geldiniz diyorum.

DESTEKLERİNİZ BENİM İÇİN KIYMETLİ

Bünyesinde Şımarık Magazin dergisi, 111 Aktüel dergisi, Kanal 111 Web TV ile www.bolbolhaber.com web sitelerini de bulunduran Aybars Medya grup dev bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. 21 Ocak 2023 Cumartesi günü törenle 2022 yılında sektörünün en başarılı isimleri ödüllendirilecek. www.altınkartalodulleri.com web sitesi üzerinden 42 ayrı kategoride düzenlenecek oylamada kullanılacak açık oylama ile sektörlerinin en başarılı isimleri ödüllendirilecek. 15 Ocak 2023 tarihinde bitecek oylama sonucunda sektörlerinde en çok oyu alan firmalar 21 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek olan ve sürprizlerin de yer alacağı törenle ödüllerine kavuşacak. Sağ olsunsunlar, Aybars Medya Grup yöneticileri de gazeteci kategorisinde şahsımı da aday olarak göstermişler. 1 Kasım da başlayan oylama 15 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek. 8 yıl önce aşk ile başladığım mesleğimi aşk ile sürdüren bir isim olarak bu yarışmada aday gösterilmekten oldukça mutlu oldum. Gazeteciliğe başladığım günden bu yana desteğini esirgemeyen siz kıymetli büyüklerimin ve arkadaşlarımın da bu yarışmada beni yalnız bırakmayarak, desteklerinizi güçlü bir şekilde vereceğinize yürekten inanıyorum. Yarışmada oylarınızı günlük olarak https://www.altinkartalodulleri.com/sektorler/gazeteci linkinden verebilirsiniz. Şimdiden siz kıymetli okurlarıma destekleriniz için teşekkür ederken Konya’da bu güzel organizasyona imza atan Aybars Medya Grup sahipleri Fatih Mehmet Kuz, Hasan Hüseyin Gülcan ve Ali Şimşek’e teşekkür ediyorum.