Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki Serpil Girgin, 3 gün önce 'Komşuya gidiyorum' diyerek evden çıkmış ve bir daha dönmemişti.

Bir daha kendisine ulaşılamayan Girgin'in yakınları, durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi.

Polis ekipleri ihbar ardından harekete geçerek arama çalışması başlatmıştı.

CESEDİ KOMŞUSUNUN BAHÇESİNDE BULUNDU

54 yaşındaki kadın, önceki gün komşusu U.A'nın kaldığı evin bahçesinde çuval içerisinde ölü bulunmuştu.

Kauçuk fabrikasında çıkan yangın korkuttu Kauçuk fabrikasında çıkan yangın korkuttu

Komşusu U.A. ile T.Ö, H.Ç. ve A.D. gözaltına alınmıştı.

I M G 4249

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Girgin'i komşusu U.A. ve kadın arkadaşı T.Ö. ile diğer şüpheliler H.Ç. ve A.D'nin İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden H.Ç. ve A.D. serbest bırakıldı, U.A. ve T.Ö. ise adliye sevk edildi.

Şüpheli U.A. emniyetteki ifadesinde, evine davet ettiği Girgin ile bir süre sohbet ettikten sonra kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

BİLEZİKLERİNİ ALMAK İSTEMİŞ

U.A., cinayeti Serpil Girgin'in bileziklerini almak için işlediğini de belirtti.

Girgin'in cenazesini, kolundaki 3 bileziği aldıktan sonra çuval içerisine koyduğunu söyleyen U.A.'nın ifadesinde, yardım için çağırdığı T.Ö. ile cesedi evin bahçesine sakladıklarını anlattığı belirtildi.

Kaynak: AA