Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Hatip Mahallesi'nde yaşayan 44 yaşındaki A.Y'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımından intihar girişiminde bulunacağını düşünen yakınları durumu polise ihbar etti.
Bunun üzerine A.Y'nin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
KIZ ÖLÜ BULUNDU
Ekiplerce kapı, çilingir vasıtasıyla açtırıldı.
Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde evde bulunan A.Y'nin kızı 13 yaşındaki S.Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
BİLEKLERİ KESİLMİŞ BULUNDU
Bilekleri kesilmiş halde yaralı bulunan A.Y. ise sağlık ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
A.Y'nin, bir süre önce eşinden ayrıldığı ve sosyal medya hesabında eski eşini sorumlu tutan bir paylaşım yaptığı tespit edildi.
GÖZALTINA ALINDI
Hastanedeki tedavisi tamamlanan A.Y, polislerce gözaltına alındı.
ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
Şüpheli baba A.Y. ifadesinde, olay günü kızını okuldan alarak eve getirdiğini anlattı.
İfadesinde, kızının sosyal medya hesabında erkek arkadaşıyla paylaşımlarını gördükten sonra çok sinirlendiğini ifade eden A.Y, "Eve geldikten kısa bir süre sonra bu sebeplerden dolayı kızımla tartıştık. Akabinde sinirlenerek kızımı kanepede boğdum, daha sonra intihar etmek amacıyla ilaç içtim ve kendi bileklerimi kestim." dedi.