Konya'nın Karatay ilçesinde gece saatlerinde iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında büyük panik yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden birinin takla atıp ters döndüğü kazada, şans eseri facianın eşiğinden dönüldü.

Gece Saatlerinde Kavşak Kesişiminde Çarpıştılar
Kaza, merkez Karatay ilçesi Selim Sultan Mahallesi Büyük Kumköprü Caddesi ile Damat Mustafa Paşa Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Büyük Kumköprü Caddesi üzerinde seyir halinde olan 42 CJS 14 plakalı otomobil ile Damat Mustafa Paşa Caddesi’nden çıkan 42 ADF 194 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan 42 CJS 14 plakalı otomobil takla atarak durabildi.

Sağlık Ekipleri Ayakta Tedavi Etti
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan polis ekipleri caddede ikinci bir kaza riskine karşı güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalede bulundu. Ayakta tedavi edilen yaralıların hastaneye kaldırılmalarına gerek duyulmazken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.




