Kadınlar bir ülkenin geleceği, bir toplumu toplum yapan en önemli de­ğerlerdir. Bundan dolayı kadınlarımız dışlanmaya, şiddet görmeye, ayrıştırıl­maya, küçümsenmeye değil omuzlar üzerinde taşınmaya layıktır. Dünya ka­dınlar gününün kutlanmasındaki amaç da emekçi kadınlarımızın değerinin bilinmesini ve onların sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyduklarını tüm dünyaya gös­termektir.

Kadınların işi sadece çocuk bakıp, ev işleri ile ilgilenmek değildir. Onlar her işi yapabilecek güçte olan insanlar­dır. Tarlada, bağ ve bahçede, sanayide, eğitimde, sağlıkta ve daha birçok iş ala­nında çalışacak olan ve yaptıkları işi de çok iyi başaran değerlerimizdir. Bundan dolayı kadınlarımızın değerini çok iyi bilmeli ve onlara asla elinin hamuru ile erkek işlerine karışma gibi kaba tabirler kullanmamalı, her işte onların da katkısı sağlanmalıdır.

Kadınlar bir çiçektir. Onlar kırılma­malı, incitilmemeli, dışlanmamalıdır. Çünkü kadınlarımız dünyanın daha gü­zel olmasını sağlayan güllerdir. Bütün emekçi kadınların kadınlar gününün kutlu olsun. Kadınlarımız hep güçlü ve başarılı olsun. Çünkü kadınlarımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in de dediği gibi yerlerde sürünmeye değil, onlar omuzlar üzerinde yükselmeye layıktır.

Kadın demek güç demek, sevgi demek, hoş­görü demektir. Bundan dolayı tüm kadınların de­ğerini bilelim ve onların ba­şarılarına başarı katmasına her türlü desteği verelim lütfen.

Kadınlar bir ülkenin geleceği, bir toplumu toplum yapan en önemli değerlerdir. Bundan do­layı kadınlarımız dışlan­maya, şiddet görmeye, ayrıştırılmaya, küçüm­senmeye değil omuzlar üzerinde taşınmaya la­yıktır. Dünya kadınlar gü­nünün kutlanmasındaki amaç da emekçi kadınlarımızın değe­rinin bilinmesini ve onların sevgiye, il­giye ihtiyaç duyduklarını tüm dünyaya göstermektir.

Kadınların işi sadece çocuk bakıp, ev işleri ile ilgilenmek değildir. Onlar her işi yapabilecek güçte olan insanlar­dır. Tarlada, bağ ve bahçede, sanayide, eğitimde, sağlıkta ve daha birçok iş ala­nında çalışacak olan ve yaptıkları işi de çok iyi başaran değerlerimizdir. Bundan dolayı kadınlarımızın değerini çok iyi bilmeli ve onlara asla elinin hamuru ile erkek işlerine karışma gibi kaba tabirler kullanmamalı, her işte onların da katkısı sağlanmalıdır. Kadınlar bir çiçektir. On­lar kırılmamalı, incitilmemeli, dışlanma­malıdır. Çünkü kadınlarımız dünyanın daha güzel olmasını sağlayan güllerdir. Bütün emekçi kadınların kadınlar günü­nün kutlu olsun. Kadınlarımız hep güçlü ve başarılı olsun. Çünkü kadınlarımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in de de­diği gibi yerlerde sürünmeye değil, onlar omuzlar üzerinde yükselmeye layıktır.

Kadın demek güç demek, sevgi de­mek, hoşgörü demektir. Bundan dolayı tüm kadınların değerini bilelim ve on­ların başarılarına başarı katmasına her türlü desteği verelim lütfen.