Geçtiğimiz günlerde Antalya'da G20 Zirvesi yapılmış ve bu zirvede sözde ekonomi üzerine önemli kararlar alınmıştı.

Dünya liderleri G20 zirvesi için Antalya'da buluşmuştu...

Geçmişi çok kısa bir şekilde hatırlayacak olursak, Amerika Devlet Başkanı Obama, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a şirinlik yapmış; Cumhurbaşkanı Erdoğan da Obama'nın yanağından makas filan almıştı.

Aynı toplantıda Rusya Devlet Başkanı Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için övücü açıklamalarda bulunmuş ve Tayyip Erdoğan'ın zekası ile büyük bir lider olduğundan bahsetmişti...

Antalya'da bu olaylar yaşanırken, biz de Konya'da kendi aramızda şunları konuşmuştuk: “Ne zaman Türkiye'ye ya da Türk devlet adamlarına şirinlik yapılıp, Türklerden övgü ile bahsediliyorsa bilin ki Türk-İslam coğrafyasında bir yerlerde yine kan akacak...”

Türkmen kardeşlerimiz var bizim. Bir olay olmasa, vurulup kırılmasalar hatırlayamayacağımız kardeşlerimiz...

Ruslar, G20'deki şirinliklerin ve övgülerin ardından işte Bayır-Bucak bölgesindeki Türkmen kardeşlerimizin tepesine bomba yağdırdılar...

Rus uçağının düşmesinin hemen ardından da Türkiye'yi tehdit eder nitelikteki açıklamalar ardı ardına geldi.

O değil de dört bir yanımızı çepeçevre sarmış olan gavurların yanında içimizde de gavurlar varmış. Bu olayla onu öğrenmiş olduk.

Sosyal paylaşım siteleri haberlerin en hızlı şekilde yayıldığı alan. Yalan yanlış da olsa, herkes burada bir şeyler paylaşıp geniş kitlelere bir tıkla ulaşabiliyor.

İçimizdeki gavurlar da istedikleri gibi yazıp çizip, milli ve manevi duyguları olan insanların tepkisini çekebiliyorlar.

Önceki akşam sosyal paylaşımda neler olup bitiyor diye şöyle bir bakıyım dedim. Özellikle twetter'da gördüğüm bazı mesajlardan sonra 'ah gavurlar ah' dedim...

Rusya'nın Suriye'yi bahane ederek Bayır-Bucak'ı vurmasını büyük bir sevinçle karşılamış içimizdeki bazı gavurlar...

Hatta hızlarını alamayıp olayı Türkiye'ye; Türkiye'de de belli başlı şehirlere çekmeye çalışmışlar.

'Helalin var Putin. Bunlara az bile. Keşke o uçaklardan biri yönünü değiştiriverip Konya'yı, Yozgat'ı, Malatya'yı ve Erzurum'u da vursaydı' diyebilecek kadar cüretkar ve zihni bulanmış insanlar var bizim içimizde.

İşte bunlara gönül rahatlığı ile içimizdeki gavurlar diyebiliyorum.

Ne alıp veremediğiniz var sizin Konya'yla?...

Derdiniz ne sizin?

Yüce Allah ayette ne kadar açık bir şekilde anlatmış: “(MÂİDE-51): Ey o bütün iyman edenler! Yehud ile Nesârâyı yar tutmayın, onlar ancak birbirlerinin yaranıdırlar, içinizden her kim onlara yardaklık ederse muhakkak onlardan ma'duddur, Allah ise zulm edenleri doğru yola çıkarmaz.”

İçimizdeki gavurlar için başka söze gerek yok sanırım...